Yeditepe Üniversitesi'nden Masallar

08 Eylül 2023 08:25

Yeditepe Üniversitesi tercihlerimizi yapana kadar yurt sorunlarının olmadığını şehir dışından gelen yeni öğrencilerin öncelikli olduğunu gönül rahatlığıyla bu üniversiteyi yazabileceğimizi gerek insan kaynakları gerekse yurt bölümündeki yetili şahıslarla yaptığımız görüşmelerde defalarca bize aktarıldı bizde 150 bin tl lik okul ücretini ödedik dün okuldan bir kısa mesaj aldık yurdun dolu olduğuyla ilgili aradığımızda oradaki çok bilmiş bayan böyle bir şeyin kesinlikle olmayacağını bizim hayal gördüğümüzü söyleyip bir de fırçamızı yedik.

Şimdi yana yana yurt arıyoruz bu müfteriler son ana kadar beklediği içinde her yer dolmuş okula en yakın yurt dolmuşla bir saate ulaşılıyor uzun zamandır böyle bir hayal kırıklığı yaşamamıştım. Böyle kurumsal firmaların göz göre göre yalan söylemeleri anlaşılır gibi değil. Tüm velilere sesleniyorum Yeditepe Üniversitesi ilim değil ticarethaneye dönmüş. Duygular sözler mağduriyetler umurlarında bile değil yazıklar olsun Yeditepe Üniversitesi.

Zeynep

İşin garip tarafı İstanbul da oturan bir sürü öğrenciye yurt çıkmış ya bir tanıdık ya da birilerinin elini öptüğü için yazık okul öğrenci lerin güvenini sarsıyor

Arzu

Aynı durumdayız ve hala çocuğumuzu bir yere yerleştiremedik okula 2.5 saatlik yol katederek gidiyor!

Melis sonuçtan hiç memnun değil

Yeditepe Üniversitesi'nde Kayıt Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

24 Ağustos 2024 00:04
Kaptan sonuçtan hiç memnun değil

Yeditepe Üniversitesi Burslar Neden Artmıyor İletişim Sorunları Çözülmüyor

09 Ekim 2024 09:54