Emine sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 23:29

10.09.2024 tarihinde Ye Noiss Collection'dan Julia Dress Siyah model elbise siparişi verdim. Ürün 19.09 da kargoya verildi ve 20.09 tarihinde elime ulaştı. Nişanımda giymeyi düşündüğüm bu kıyafetin siyah olması sebebiyle ailem ve arkadaşım ile sorun yaşadım. Renginin değiştirmek için satıcı ile iletişime geçtiğimde ürün ile ilgili sadece beden değişimi yapabileceğimi hiçbir şartla iade ve farklı renk değişimi yapamayacağımı kaba ve net bir üslup ile bana söylediler. Elimde olan ses kaydında bana mağazalarının olduğunu dile getiriyor ve hiçbir kanuni yol ile bu değişimi yaptırmayacağım konusunda net uyarılıyorum. Standart 38 beden olan bir elbiseyi kişiye özel dikilmiş muamelesi yaparak beni caydırmak istiyorlar. Aynı modelin pudra pembesi olan modelini ve aynı bedenini istediğimi dile getirmeme rağmen 6502 sayılı tüketicinin korunmasını kanununu ve 14 günlük koşulsuz şartsız iade hakkımı hiçe sayarak bana böyle bir üslupla yaklaşıyorlar. Ben mağazadan görerek almadım öyle olsa evet haklılar kanun mağazalardan görerek alınan durumları kapsamıyor. Mağazanın bu çirkin tutumundan dolayı şikayetçiyim. Çözüme ulaştırılmasını rica ediyorum.

Selda sonuçtan hiç memnun değil

İade Ve İletişim Sorunu: Param Hâlâ İade Edilmedi

31 Temmuz 2025 15:36
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Frangimoe İade Edilmeyen Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmeti

Kardelen
18 Mart 2025 14:30

31 Ağustos 2023 22:01
Lux.moda.butik (Instagram) Lux. Moda. Butik Verdiğim Siparişi Yanlış Gönderdi Para İadesi Yapmadı
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
01 Ekim 2024 09:52