Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

YDS Boots Yakupoğlu Tekstil Ve Deri Sanayi

11 Ocak 2024 17:43

YDS'nin sitesinden AC22YDSASTOR model numaralı Astor askeri taktik bot satın aldım. 27.10.2023 tarihinde sipariş ettiğim botları yaklaşık olarak 10 defa kullandım. Sağ botun iç ve dış kısımlarında çatlaklar oluştu. Askeri personel olarak bu botları operasyonel bir bölgede kullanmadım. Bir de sadece tek bir botta bu kadar çatlak oluşması beni rahatsız ettiği için YDS'ye incelenmesi için gönderdim. Aynı botlar bana yaklaşık 1 ay sonra geri gönderildi. Böyle durumlarda markalar müşteriye inceleme mektubu yollar ve bilgilendirir. Bu hasarın neden kaynaklandığıyla ilgili hiçbir bilgi yok, ne yapıldığı konusunda da bir bilgim yok. Askeri personel olduğum için etrafımdaki tüm herkese ve WhatsApp gruplarındaki her bir asker arkadaşıma bu duruma düşmemeleri için YDS ile ilgili yaşadığım bu durumu anlatacağım. Saygılar.

12 Ocak 2024 08:40 (Şikayetten 14 saat sonra)
Ahmet
12 Ocak 2024 08:46

Sizin firmanıza göre ayıplı mal değil, Sadece aldığım botların tek eşinin 10 kullanımda aşınması çatlakların oluşması ayıplı mal olması için yeterli bir sebep. Lowa almadığıma pişman ettiniz. Yapılan bakım konusunda detaylı bilgi istiyorum

Alper
01 Ocak 21:11
YDS Boots Astor Botun Dikişleri Söküldü, Çözüm Bekliyorum
Yılmaz sonuçtan çok memnun

Yılmaz
01 Nisan 17:08
"Sorunu çözdükleri için teşekkür ederim"

Volkan
10 Ocak 2024 20:34
Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
14 Ocak 2024 17:46
Arz sonuçtan hiç memnun değil

Arz
25 Ekim 2024 22:24