Yatsan Yatakta Hayal Kırıklığı!

Ümmühan
02 Kasım 2024 15:29

Yatsan pişmanlıktır! Sealy Posturepedic Lovell Sense Lateks Hybrid yatak 160*200 ölçüsünde aldım ancak yatağın orta kısmı bombeli, kenarlar aşağı eğimli olduğu için çift kişi yatınca kenara doğru kayılıyor. Ayrıca tek yastık koyulduğunda baş aşağıda kalıyor. Bunun için Yatsan'dan yerinde inceleme yaptılar ve ürünün normal olduğunu söylediler. Evet, tek kişi ve boyu 140 cm ise normal ve rahat bir yatak ancak 2 kişi yatması mümkün değil. Alırken öyle yağlayıp ballayıp sattılar ki asla bu yatak böyle bir yatak aklınızda bulunsun denmedi. Ayrıca hiçbir sorun olmasa da %15 kesinti ile iade olabileceği söylenmişti. Şimdi de sadece kesinti ile değişim yapabiliriz diyorlar. Yatsan'ı rahatsızlığımdan dolayı iyi kaliteli diye seçtik, dünyanın parasını verdik! Böylesine kötü bir firma yokmuş meğer.

Mahmut

Yatsan pişmanlıktır bize satılan yataklarda tam 10 bin lira kayıp yaşattılar ve hiçbir dönüş sağlamadılar asla bir daha almayacağım hiçbir ürününü ilgisiz ve müşteri memnuniyetine önem vermeyen bir firma

Mahmut

Öncelikle daha önce hiç kullanmadığımız ve deneyim sahibi olmadığımız gittiğimiz otellerde hangi yatak kullanıyorsunuz sorusuna cevap olarak bildiğimiz Yatsan firmasının bizi fiyat olarak mağdur etmesini anlatacağım. 08.10.2024 tarihinde Yatsan Beytepe kendi franchise olmayan mağazasından 2 adet Switzerland Essential Soft 160*200 yatak aldık, bir arkadaşımla beraber. Orada bulunan a** Bey sağ olsun bize çok fazla yardımcı olarak ve haftaya zam geleceğini söyleyerek, burası bizim problemimiz olan bölüm, zam geleceğini söyleyerek biz de aceleyle yatağımızı aldık ve paramızı ödedik. Bu arada biz Yatsan'ı aynı zamanda f**** a****** programında patronun konuşmalarıyla da sevdik. Haftaya zam gelecek diye biz 2 adet yatağa ödememizi yaptık, yatak başına 23.200 TL vererek. Firmanın bırakın zammı, daha bir ayı geçmeden bizim aldığımız yatağı halen aynı fiyat, bu arada 18.560 TL'na sattığını gördük ve şok olduk. Firmayı aradığımızda bize aradaki farkı nasıl yapmamız gerekir? Biz neden fazlaya alıyoruz?

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Fiyatlı Yatakta Devam Eden Ağrılar Ve Çözülmeyen Garanti Problemi

Gökhan