Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Kına Organizasyonunda Hayal Kırıklığı

16 Kasım 2024 20:39

Kına Organizasyonu Sorumsuzluğu

Üslup sıkıntısı olan bir kadınla nişanımı da dahil olmak üzere Alisa Palace'da çalıştık. Memnun kaldığımız için kına organizasyonu için de hanımefendiyi tuttuk. Altını çizerek belirttiğimiz hiçbir şey gerçekleşmedi. Mesela bindallı lacivertti, özellikle lacivert duvak istedik ama unutuldu. Testi kırmak için yere örtü getirilmemişti ve buna benzer birçok şey yaşandı. Kızları çok ilgili ve çok iyi, ama bu kadın bu güzel çalışan emekçi insanları kesinlikle hak etmiyor. Düğünümüz olalı 1 ay oldu. Kendi isteğiyle videomuzu çekti ve buluşup göndereceğini söyledi. Salona geldiği halde 'ben gelmedim' diyerek bize bahane uydurdu ve üslup bozukluğu yaptı. Kesinlikle bu kadın ve çevresinden derhal uzak durulmalı. Parasını alana kadar canım cicim oldu, şimdi ise suratımıza telefonu kapatıyor. İyi bir esnaflığı yoktur. Biz, böyle bir insana para kazandırdığımız için çok pişmanız. Uzak durmanız, insanlığınız için en iyi hareket olur.

Nafiye sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşmeye Uymayan Organizasyon Ve İletişim Sorunu

sozlesmeye-uymayan-organizasyon-ve-iletisim-sorunu-2.jpg
sozlesmeye-uymayan-organizasyon-ve-iletisim-sorunu-1.jpg

08 Temmuz 2025 17:27
kina-tokasi-siparisim-gec-ve-yanlis-teslim-edildi-yasadigim-stres-cabasi-1.jpg

White Organizasyon (Erzurum) Tam Bir Fiyasko, Çok Kötü, Hayal Kırıklığı Yaratan Organizasyon!

16 Ağustos 2024 18:00

Özel Günümde Beklenmedik Sorunlar