Sera sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar Baytak Diş Polikliniği Doktor Kaprisi

10 Ağustos 2023 23:15

Hayatımda ilk defa hamile iken rutin diş temizliğini kabul etmeyen (kancayla diş kenarından geçip diş cilası ile diş fırçalayacak işlem bu) iş yapmayı bu kadar istemeyen ve bir cümle mantıklı cevabı olmayan bir "doktor" ile karşılaştım. İğne yok ilaç yok diş çekimi yok sebep nedir diyorum yapmıyoruz diyor çıkış saatine denk geldim herhalde. Utanmıyorsunuz 3 saat yol geldim trafikte madem öyle resepsiyonu niye koydunuz her bayana hamile misin diye sorun? Farklı klinikle görüştüm hamile olduğumu da belirttim herhangi bir sorun yok yarın gideceğim sizin tribinizle uğraşacak kimsenin zamanı yok.

16 Ağustos 2023 13:52 (Şikayetten 5 gün sonra)
17 Ağustos 2023 12:28

Ortada ''müdahile "yok anlamadığınız konu bu. Dişe diş cilası sürüp fırçalamak mı hamileliğe risk? Dişimi evde de fırçalamayalım o zaman size göre. Kanal tedavisi diş çekimi bile değil. Standart cevabı yapıştır gönder yapmışsınız zaten o doktordan sonra kurumunda bu kadar niteliksiz cevap yazması şaşırtmadı siz bari bu kadar hassasiyetlisiniz telefonda düzgün hizmet verin insanlar 3 saatlik yolculuk sonrası sizin belirttiğiniz "müdahaleden"daha fazla zorlanıyor.

21 Ağustos 2023 19:50

Öncelikle yalan konuşuyorsunuz ben ilk tremestir doneminde değilim 4 buçuk aylık hamileyim 2 hafta önce olsa 4 ay yanı 2. Dönemdeyim bu 1. Doktorunuzda mantıklı ve gerekli bir açıklama yapmadı bu 2. Zaten muayene ücreti talep edemezsiniz 3. İyilik yapmış gibi utanmadan ücret talep edilmedi yazmışsınız beni işleme almayı reddeden sizsiniz randevu aldım işini eksik yapan resepsiyonunuz belirtseydi prosedürünüzü komiksiniz. Mağdur olan benim bir de sizden muayene ücreti almadık ne demek? Zaten öyle bir şey olsa siz şu an avukatımla konuşuyor olurdunuz. Beyanlarınız yalan kusura bakmayın. Koltuğa oturdum ve kalktım bu mu sizin muayene anlayışınız? Konu parada değil. Kapınızdan geçmem bu saatten sonra

08 Ağustos 2024 20:36

Ecs Diamond Dent Hatalı Randevu Verildi Mağdur Oldum!

30 Kasım 2024 18:19

Özel Erdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği (İstanbul) Ev Mi Klinik Mi Belli Değil Saygısızlık Var

Meriç Dental Klinik (Adana) Özensiz Hizmet

05 Temmuz 2023 16:21