Xslot 3 Gündür Ödeme Gelmedi

Emre
10 Ocak 2024 10:17

Ben de 35 bin kazandım ancak 3 gündür ödeme gelmedi. Siteye sürekli yazıyorum ve her seferinde aynı cevapları alıyorum. Dün tekrar yazdığımda hesap doğrulaması yapmam gerektiği söylendi ve kimlik ile kartın belli başlı yerlerini kapatarak resim çekmem istendi. Daha sonra hem kimlik hem de kartı elinde tutarak fotoğraf çekmem söylendi ve ben de bunu yaptım. Eskiden de güvenlik açısından bazı siteler benzer işlemler yapıyordu, bu site de aynısını istedi. Zaten sitenin kuralı buymuş. Şimdi 2 gün içinde kontrol edilip, sonuç hakkında e-posta ile bilgilendirileceğim söylendi. Sonrasında ödeme yapılacakmış. Bugün ilk gün ve henüz e-posta ile dönüş olmadı. Bekliyorum, ya bilgilerimi bir yerlerde kullanacaklar ya da parayı verecekler. Eğer doğrulama yapmadıysanız, parayı asla alamazsınız. Ben risk alarak doğrulama yaptım, sonucu bekliyorum. Olur ya da olmaz, bilemiyorum.

29 Ocak 2024 21:21 (Şikayetten 19 gün sonra)

Muhammet
14 Aralık 2023 19:01

Güner
29 Aralık 2023 10:08

Mertcan
14 Mayıs 2024 22:02
Elvan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Elvan
28 Aralık 2023 04:05
"Kart onayı yapılmadığı içinmis her kartın onayını yapmam gerektiğini bilmiyordum ama hemen hallettiler teşekkür ederim 🙏"

Taha
01 Kasım 2023 23:55