Xiaomi 12 T Şikayet

Duygu
09 Şubat 2024 00:31

12T modelini satın aldım ve dünya kadar para ödedim. Başlangıçta memnundum; ancak beş ay içerisinde ekranda yanma sorunu meydana geldi ve ekran değiştirildi. Şimdi ise telefon kendi kendine donuyor, ekranda hiçbir hareket olmuyor ve hiçbir şeye basamıyorum. Yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra kendiliğinden kapanıyor ve sonra normale dönüyor. Gerçekten pişmanım ve tavsiye ettiğim için de üzgünüm. Beni hayal kırıklığına uğrattınız, teşekkür ederim. Şimdi garanti servisine başvurmak için Kadıköy'e kadar gitmek zorundayım, bakalım bu sefer neyle karşılaşacağım. Hiçbir zaman ağız tadıyla bir telefon kullanamadım.

12 Şubat 2024 12:47

Arkadaşlar iki kere saflık yaptım ve Xiaomi telefon aldım birisi 10 Pro birisi 12 t ikisi de pişman etti birisinde ısınma sorunu diğeri 12t başıma bela bir ekranında yanma olur bir donma olur napacağım bilmiyorum iPhone alacaktım eşimin dolduruşuna geldim ve aldım çevremdeki herkese söyleyeceğim. Artık olan oldu ne dönüş var ne bir şey bu şikayetlerden ne bir şey yapacak bir şey yok. Cidden çok pişmanım size şikayetimi okuyan herkes bilsin vallahi inanın bana

12 Şubat 2024 12:46

Eren
Eren

Emin ol aynı kaderi yaşamışız bende de not 8 vardı wi-fi sorunu benim 2 senemi aldı sonra 12T aldım daha 5 ay önce ekran bazen açılmıyor donuyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum her seferinde maalesef bir daha Xiaomi falan almam ömrüm boyunca

Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 04:13
Telefonum Donuyor, Kapanıyor Ve Servis Süreci Çözüm Sunmuyor
Telefonum Donuyor, Kapanıyor Ve Servis Süreci Çözüm Sunmuyor
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Yazılım Güncellemesi Sonrası Xiaomi 12T'de Ciddi Performans Ve Kullanım Sorunları

Sezer
21 Ağustos 2025 13:52
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Redmi 12C'de Tekrarlayan Sistemsel Arızalar Ve Garanti Sonrası Sorunlar

Mevlüt