Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 14:11

Ctrader üzerinden alış satış yapan World invest market adında bir şirkete para gönderdim. Sonrasında belli bir kar elde ettikten sonra çok karlı bir pozisyon için daha fazla yükleme yapmamı istediler. Çok kısa süre içerisinde bu para sıfırlandı ve sigorta ile para iadesi olduğunu söylediler. Ancak bunun için 5000 dolar seviyesinde bir para yatırmam gerektiği söylendi. Sonrasında bu parayı yatırdıktan sonra inanılmaz büyük bir hacim verip işlem açmam gerektiğini ancak işlem açmayacaksam 7000 dolar daha yatırmam gerektiğini söylediler. Bu parayı yatırmayınca inanılmaz agresifleşip iyi niyetli olmayan tavırlar sergilediler. Sonra kendi kafalarına göre bir pozisyon açtılar ve bu pozisyondan kar aldılar ancak almış oldukları ürün kar al seviyesine gelmemişti. İşlemler tamamen sahte. Para iadesi de yapmıyorlar. X uygulamasında M**** A** Ç***** üzerinden ulaştım kendilerine. Şu an yalnızca sigorta için yatırmış olduğum parayı almak istememe ve geri kalan kısımdan vazgeçmek istememe rağmen bunun mümkün olmadığını söylüyorlar. Benzer durum yaşayan varsa lütfen iletişime geçsin.

Vedat
Vedat

Sebebe bunlar

Aylin
Aylin

Aynı şeyi bende yaşadım ödeme isteyip duruyorlar ve kendilerinde bir suç görmüyorlar

Erkan
Erkan

Ahmet bey merhaba bende Tommy fx telegram grubundan ctradere uygulamasına girdim ama aynı şeyleri yaşıyorum

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

World Invest Market Forex İşleminde Sürekli Para Talebi Ve Çekim Sorunları

18 Şubat 2025 23:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

World Invest Market Yatırım Yanıltmacası : Güvenimi Sarsan Deneyim

03 Ocak 2025 15:09