Seda sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 23:48

Dün beni WhatsApp'tan, sadece Instagram hesabı takip ederek para kazanabileceğimi söyleyerek eklediler. Dün gerçekten de öyle oldu. Bugün ilerlemek için bu görevleri yapmam gerektiğini söylediler. Önce 200 TL yatırmamı, karşılığında 260 TL alabileceğimi belirttiler ve bu gerçekleşti. Sonra 500 TL yatırıp 640 TL alabileceğimi söylediler. Derken 5000 TL yatırmazsam devam edemeyeceğimi, bir kere güvendiğim için bu duruma geldiğimi ifade ettiler. Hesabımın kilitlendiğini, yanlış bir işlem yaptığım için riskin bana ait olduğunu ve hesabı açabilmem için belirli görevleri yapmam gerektiğini belirttiler. 5000 TL'yi kurtarmak için kredi çekip 55.000 TL zarara uğradım. Şimdi ise kredi oranının %100 olması gerektiğini, yanlış işlem yüzünden oranın %90'a düştüğünü ve %100'ü tamamlamam için ekstra olarak 40.000 TL istiyorlar. Bu sefer toplam paranın yatacağını söylüyorlar ama artık inanmıyorum ve şu anda mağdur durumdayım. Lütfen yardımcı olun.

Yorumlar (5)

Feyzi
Feyzi

Bu konuda bana ulaşabilirsiniz detaylı bilgi vermek için.

Selcan

Merhaba aynı mağduriyeti yaşıyorum bir sonuca vardınız mi

Yurda
Yurda

Bilişim suçlarına gidin zaman kaybetmeyin ben bankamı aradım eftleri iptal ettirdim dekont varsa bilişim suçlarına bildirin paranızı alırsınız

Selcan

Herhangi bir şikayette bulundunuz mu? Şu an ben suç duyurusunda bulunuyorum

Seda
Seda

Merhaba yok maalesef hesabıma da giremiyorum şu anda

22 Eylül 2023 10:36

16 Ekim 2024 16:14