23 Haziran 2023 23:24

Eski adı Finx Brokers olan ve sonrasında winx ismi ile devam eden forex piyasa işlemcisinden şikayetçiyim. Finx Brokers adı altında işlem yapan firma ile Winx isimli firma aynı işlemlere devam ediyor. Yaptıkları yönlendirmelerle hesabımın stop olmasına ve tüm paramın batmasına neden oldular.
Sizin kazanmanız için değil kendilerinin kazanması için çalıştıklarını düşünüyorum. Hiçbir zaman size kazanma şansı bırakmıyorlar. Kelime oyunlarıyla beni zora sokacak işlemlere sevk ettiler. Ve o şekilde işlem açmamı teşvik edip tek bir işlem ile hesabımı patlatma noktasına getirdiler. Ve hesabım stop oldu. Örneğin Us Coffee için teminat değeri düşük diyerek 2 lot gibi yüksek bir kaldıraç ile işlem açtırdılar. Birkaç gün içerisinde 3000 dolar zarar yazdı. Sonrasında da hesabım stop oldu. Ayrıca kullandıkları uygulamalar üzerinden de işlemlerinizin zora girmesine neden oluyorlar diye düşünüyorum. Winx ismi ile çalıştığım kişiler ctrader uygulamasını kullanmamı önerdiler. Bu uygulamanın arka plandaki çalışma algoritmasını istedikleri şekilde ayarlayabilirler. En son hesabım stop olmasın diye hedge işlem açtım. Ancak yine de işlemden 5 dakika sonra stop oldu. İşlem detaylarında kapanış fiyatlarında farklılıklar gördüm.
İşlemlerimi stop noktasına getirip ilave para yatırmamı istediler. Hesap stop olup tüm parayı kaybettikten sonra da kelime oyunlarıyla beni veya piyasayı suçladılar.
Winx isimli firma ve çalışanı (ismini doğru verdiyse Y***Ç**) ile işlem yaptığım için çok pişmanım. Kaybım nedeniyle hakkımı helal etmiyorum. Allah'a havale ediyorum.

Abdulsamet
Abdulsamet

Yıllardır forex piyasasında işlem yapan biri olarak böyle bir dolandırılm görmedim, c treader diye bir yazılım kullanıyorlar ve bütün grafiklerle istedikleri gibi oynuyorlar. Hesabınızda para olduğunu gördükleri an sizi her türlü batırıp sonrada timsah gibi sizinle üzülüyor gibi yapıp tekrar para yatırmanız için sizi ikna etmeye çalışıyorlar. Tarık Öztürk isimli sözde yatırım danışmanı gülerek sizi her türlü ikna ediyor ve sonuçta paranız kaybolunca da sizi suçluyor. Ben araştırdım bunlar organize bir şekilde bizleri çarpıyorlar.! Aynı zamanda lisanslarında sahte. Üç kuruş kazanmak ve heyecan yaşamak için bu winx gibi firmalara paranızı kaptırmayı. Asla para çekme şansınız yok.!

Mesut
Mesut

Çöpe atacak paranız çoksa Winx isimli Forex firmasına yatırın biz yiyemedik alın siz yiyin deyin çünkü çok güzel paranıza çöküyor. Sizin paranızı istedikleri an hiç edebiliyorlar. Kullandıkları c treader isimli program ile istedikleri gibi grafikle oynayıp sonra sizi 5 dakikada sıfırlıyorlar. Ne olduğunu anlamaya çalıştığınızda da hizmet sağlayıcının Avustralya' da olduğunu ve yazışma yaptıklarını söyleyip 1 hafta sonra size kalıbınızın %10'unu alabileceklerini söylüyorlar. Bu ekibin başında ismi doğru ise Anıl isimli bir kişi ve onun yardımcısı Tarık Öztürk diye bir şahıs var. Sizin paranızı elinizden almak için yapmayacakları numara yok. Ben siber suçlara ve savcılığa şikayetimi yaptım. Bir haftada 50.000$ çaldılar benden. Ons altını kendi kafalarına göre 35$ yükseltip beni batırdılar. Ons altına tarihi bir zirve yarattılar 2556$ yaptılar onsu ama ons şu an tüm Dünyadaki zirvesi 2532$ ve adamlar hala beni ikna etmeye çalışıyorlar spot piyasada bu oluyormuş. Yeter ki hesabınızda parayı görsünler...!

winx-isimli-firma-uzerinden-yaptigim-forex-islemlerinden-cok-pismanim-6.jpg
winx-isimli-firma-uzerinden-yaptigim-forex-islemlerinden-cok-pismanim-3.jpg
winx-isimli-firma-uzerinden-yaptigim-forex-islemlerinden-cok-pismanim-2.jpg
winx-isimli-firma-uzerinden-yaptigim-forex-islemlerinden-cok-pismanim-1.jpg

Winx Brokers Yaşadığım Yoğun Israr Ve Kayba Yol Açan Yatırım Süreci

13 Mayıs 2025 12:25
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Yatırım Vaadiyle Maddi Kayıp Ve İletişim Sorunu Yaşadım

26 Haziran 2025 02:35
yaniltici-yatirim-vaadiyle-maddi-kayip-ve-iletisim-sorunu-yasadim-2.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Winx Brokers Yüksek Lot Israrı Ve Kaybedilen Hesap

27 Ekim 2024 00:14