Winstown AVM Satış Temsilcisinin Uygunsuz Tavrı

14 Ağustos 2024 19:30

Merhaba,
Bugün (14.08.2024) saat 18.00 da ailemle birlikte Çetinkaya Diyarbakır Winstown AVM mağazanızı ziyaret ettim. Babam mağazada alışveriş yaparken satış temsilcisi ş. Y.'den destek istediğinde kendisi son derece ilgisiz tavırlarla arkası dönük şekilde yanıtlar vermiştir. Sonrasında babam alışverişi yarım bırakarak mağazayı terk etti, olayın detaylarını annemden diledikten sonra gidip kendisiyle görüştüm. Tavrını kamera kayıtlarıyla sabit olmasına rağmen inkar etti. Mağazada diğer görevli ve yetkili olduğunu öğrendiğim y. Ç'nin yanına gitti. Sonrasında mağaza yetkilisiyle görüşmek istediğimi söyleyerek kasaya gittim. Y. Ç geldi durumu ilettiğimde saygısız bir gülümsemeyle beni dinledi ve konuyu kapatmaya çalıştı. Bir önceki alışverişimde tesadüfen şirket sahibinin mağaza denetimine denk geldim ve müşterilere olan tavrını ilgisini bizzat gözlerimle gördüm ve bu durum markaya derin bir sempati beslememi sağladı. Geldiğimiz noktada 2 tane satış personelinin uygunsuz tavrından böyle köklü bir firmayı yargılayamam. Bununla birlikte personellerin tavrından haberdar olmanız ve şirket politikasından bağımsız kaba tavırlar içerisinde olduklarını bilmeniz için iletiyorum. İlave olarak konuyla ilgili şikayet kaydı da oluşturdum. Kayıtta kişi isimlerini ilettim. Sonuç ile ilgili tarafımla iletişime geçilmesini talep ediyorum.

Yargıcı Mağazasında Eski Sezon Ürün İadesi Sorunu

18 Nisan 2025 13:11

26 Temmuz 2024 19:30
Çelikpark AVM Mağaza Müdürü Ve Çalışanının Terbiyesizliği
Sait sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2024 15:23
"Gerekli ilgi gösterildi. Çok teşekkürler"

Diyarbakır Winstown AVM'deki Saygısız Mağaza Çalışanları

03 Nisan 2025 14:24