Betül sonuçtan çok memnun

WhatsApp Yurt Dışı Numarasından Tehdit

Betül
06 Ekim 2023 00:57

Birkaç gündür yabancı numaralardan WhatsApp üzerinden tehdit mesajları alıyorum ve anne babamın telefon numaralarına kadar ulaşmışlar para talep ediyorlar aksi takdirde yalan yanlış iftiralarla beni tehdit ediyorlar kafayı yiyeceğim benimle alakalı her şeyi biliyorlar lütfen yardım edin.

08 Ekim 2023 09:05

Arkadaşlar bu yurt dışı numaralarından kurtulmanın bir yolu yok mu her gün farklı numaralardan sürekli saçma sapan mesajlar geliyor tehdit ediyorlar para göndermemi İstiyorlar benimle pazarlık yapıyorlar benim rehberimdeki numaralara ulaşmışlar bu nasıl olabiliyor çareyi WhatsApp bir kaldırmakta buldum

06 Ekim 2023 08:27

WhatsApp'dan yurt dışı numaralarından tehdit mesajları alıyorum bana arkadaşımla konuşma sesimi atıyorlar bu nasıl olabilir nasıl bir ülkede yaşıyoruz eşimin numarasını atıyor Yapmadığım iftiralarla tehdit ediyorlar Eşinize yollarız eşinize söyleriz vs Eşime konudan bahsettim ve benim eşimden gizlim saklım olmamasına rağmen tedirginim benden 1000 dolar para istiyorlar ne yapmam gerekiyor telefonum resmen ellerinde telefonumu telefoncu arkadaşıma götürdüm hiçbir şey bulamadı çok sinir bozucu bir durum ne yapmalıyım?

06 Ekim 2023 07:48

WhatsApp'dan yurt dışı numaralarından tehdit mesajları alıyorum bana arkadaşımla konuşma sesimi atıyorlar bu nasıl olabilir nasıl bir ülkede yaşıyoruz eşimin numarasını atıyor ve eşime yapmadığım iftiralarla tehdit ediyorlar eşim konuya vakıf eşimden gizli hiçbir şeyim olmamasına rağmen yinede tedirginim ne yapmam gerekiyor telefonum resmen ellerinde korkuyorum telefon kullanmaya

Süleyman
Süleyman

Aynısı benimde başıma geldi çözüm bulabildiniz mi?

WhatsApp Yabancı Numaralar Fransa Siz Numarası

Hızır