WhatsApp Plus Çalışmıyor

WhatsApp Plus Çalışmıyor
09 Şubat 2024 08:48

Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an. Sanırım şirket güvenlik nedeniyle apk ile inen WhatsApp türlerini kullanımdan kaldırdı. Birden ire hesaptan çıkış yapıldı ve orijinal WhatsApp i kullanmam gerektiği yönünde bir yazi aldım. Mecburen normalden devam. İleri de yeni apk dosyaları düşer diye umuyorum internete

profile profile profile

Yorumlar (8)

Hasret
Hasret

Benim normal wpta inmiyor güncelleme atmama rağmen yardımcı olur musunuz

Pınar
Pınar
Benzer Şikayeti Var

Merhaba WhatsApp'a Plus bu türlü kullanamıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz kaç defadır yazıyorum ama bir çözüm olmadı

İlayda

Anladığım kadarıyla şirket apk sürümlere el attı gizlilik ve güvenlik nedenleriyle. Bir daha WP Plus kullanabilceğimizi sanmıyorum

Seçkin
Seçkin

Merhabalar benim WhatsApp Plus dün kendiliğinden çıkış yaptı tekrar giremedim. Hatta orijinal sürümü yükledim yarım saat falan kabul etmedi. Sonra zorla da olsa orijinali kullanabildim. WhatsApp Plus için numara engeli falan diyorlar acaba artık WhatsApp Plus kullanamayacak mıyız? Bir çözümü var mı?

Nurcan
Nurcan

Ne alakası var herkes mi kara. Listede benimle birlikte çevremde kullanan herkes sıkıntı yaşıyor normal wpye geçildi bunun sebebi kara listeye geçildiğini içinse o kadar insanda geçmiş neden

Çağlar
Çağlar

Sizinkisi düzeldi mi benim ki hata veriyor napacağım bilmiyorum

Firdevs
Firdevs

Bence çok saçma herkes de mi oluyor

Hatice
Hatice

Şu an bende aynı dertten muzdaripm. Yıllardır kullanıyordum sıkıntı yoktu birden çıkış oldu. Resmi WhatsApp'a alışamıyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numara Rahatsız Ediyor
2 Takipçi
Yabancı Numara WhatsApp
3 Takipçi

15 Şubat 2024 16:34

WhatsApp WP Plus Girilmiyor Hata Veriyor

15 Şubat 2024 22:42
WhatsApp WP Plus Girilmiyor Hata Veriyor
Mert sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 11:32
WhatsApp Kategorileri