Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Hesabım Hacklendi

27 Eylül 2023 18:18

5 gün önce +905****76060 WhatsApp hesabım hacklendi. 3 şahıs kişilerin elinde kullanılarak spam olarak engellendim. WhatsApp supportla mail atarak sorunu yazdım. Hesap incelendikten sonra tekrar açtılar ve açtıktan 1 saat sonra tekrar sabah 6 gibi uygulamadan benim iznim olmadan çıkıldı ve 6 haneli kod istendi. Ben uygulama ve telefondaki bütün verilerimi sıfırladım ve tekrar yükledim ama ne mümkün WhatsApp'a giremedim. 12 saat bekledikten sonra tekrar denedim ve WhatsApp'a giriş yaptım, kod geldi. Sonra 2 adımlı doğrulama kodu istendi. Ben 2 adımlı doğrulama kodunu girmedim, WhatsApp hackleyenler 2 adımlı doğrulama girmiş ve birçok kez support mail atmama rağmen otomatik cevaplarla yanıt veriyorlar. Bana hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. En bir daha mail attım, bana SIM karttan dolayı olduğunu, SIM kart yenilenmesi ve başka bir telefona takılmasını mail attılar. Ben yeni bir SIM kart ve yeni bir telefon aldım ama hiçbir şekilde WhatsApp 6 haneli doğrulama kodu gelmiyor. Diyorlar ki birçok yanlış deneme yaptınız, müşteri desteği ile görüşün diyorlar. Sayın WhatsApp, bu yazılım açığından siz sorumlusunuz. Benim WhatsApp hesabımı ya düzeltin ya da kalıcı olarak silin.

Yavuz
Yavuz
01 Ekim 2023 23:57

Bunlar ne sorumsuz bir uygulama karşınızda muhatabınız yok

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Gizlilik İhlali
İşletme Hesabı

WhatsApp Onay Kodu Sorunu: Acil Çözüm Bekliyorum!

04 Ocak 2025 11:25
WhatsApp Onay Kodu Sorunu: Acil Çözüm Bekliyorum!

Gülcan
16 Kasım 2023 16:09
Evren sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 10:27
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 12:29
WhatsApp Spam Engeli
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
16 Kasım 2024 21:06