Berra sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Wexplay113 Bahis Sitesi

Wexplay113 Bahis Sitesi
10 Nisan 2023 05:30

Wexplay113 bahis sitesi kazandınız dediler sonra verdikleri 500₺ bonusu geri istiyorlar. Yatırdım. Havale ücreti 3430₺ istediler onu da verdim MASAK ücreti 3991₺ istediler yatırdım şimdi de depozito 3319₺ istiyorlar bir şey vermiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Dekont falan paylaşıyorlar verilecek diye ama yok öyle bir şey hepsi yalan. Ben mağdur oldum. 8000₺ aldılar benden bir şey geri vermediler yalan söylüyorlar hep yeni bir ödeme çıkıyor. Mahkemeye vereceğim vallahi. Öğrenciyim, borca battım.

10 Nisan 2023 18:44

Wexplay113 bahis sitesi Wexplay113 bahis sitesi kazandınız dediler sonra verdikleri 500₺ bonusu geri istiyorlar. Yatırdım. Havale ücreti 3430₺ istediler onu da verdim MASAK ücreti 3991₺ istediler yatırdım şimdi de depozito 3319₺ istiyorlar onu da verdim sonra 500₺ EFT ücreti istediler verdim en son 3875₺ para istediler para yurt dışından gelmiş o yüzden son yatırım için istiyorlar bende de para yok veremedim bir şey vermiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Dekont falan paylaşıyorlar verilecek diye ama yok öyle bir şey hepsi yalan. Ben mağdur oldum. 11500₺ aldılar benden bir şey geri vermediler yalan söylüyorlar hep yeni bir ödeme çıkıyor. Mahkemeye vereceğim vallahi. Öğrenciyim, borca battım. Allahınızdan bulun inşallah

profile profile
12 Nisan 2023 07:09

Wexplay113 bahis sitesi kazandınız dediler sonra verdikleri 500₺ bonusu geri istiyorlar. Yatırdım. Havale ücreti 3430₺ istediler onu da verdim MASAK ücreti 3991₺ istediler yatırdım şimdi de depozito 3319₺ ödedim 500₺ EFT havale ücreti istediler verdim en sonda 3875₺ istediler para yurt dışından gelmiş bana aktarılması için lazımmış 1 haftadır beni oyalıyorlar Allah bela*larını versin bir şey vermiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Dekont falan paylaşıyorlar verilecek diye ama yok öyle bir şey hepsi yalan. Ben mağdur oldum. 11000₺ aldılar benden bir şey geri vermediler yalan söylüyorlar hep yeni bir ödeme çıkıyor. En sonda siteye girmeye çalıştım beni engelledi. Instagram'da böyle yazan bir-çok kişi var yalan söylüyorlar inanma*yın sak*n insanların umutlarıyla oynuyorlar ben şimdi girdiğim borçtan nasıl çıkacağımı bilemiyorum numarada veriyorlar wpden yazmak için yala*cılar Allah bel*nızı versin giremiyorum hesabıma Allah'ın cezaları Mahkemeye vereceğim vallahi. Öğrenciyim, borca battım. Allahınızdan bulun bu ramazan ayında hakkımı helal etmiyorum. Berna Kırgız beni yönlendiren kadının adı sah₺e hesap kurmuş takipçi falan almış ama paylaşımları max 9 beğeni almış. Her şeyde ona danıştım öde yatır bla bla sal@k sal@k hikayeler anlattı bende dinledim en@yi gibi yatırdım şimdi borçtan çıkamıyorum. Tüm hesapları be numaralar koydum

Osman
Osman

Benden de aynı şekilde 500 TL yatırmamı istemişti Allah'tan sizin şikayetinize baktım