07 Aralık 2023 13:52

Trendyol'da 'Mutlu Fiyatlar' adlı bir satıcıdan Wellcare Omega 3 UNIQ aldım. Satın almadan önce ürünün orijinalliği ile ilgili Trendyol ile görüştüm ve ekran görüntülerim de mevcut. Ürün elime ulaştıktan sonra 2 yaşındaki kızım için aldığım bu ürünün daha önce kullandığım ürün ile koku, tat ve yoğunluk bakımından farklı olduğunu fark ettim. Durumu eczaneye danıştığımda sahte ürün kullanmamam konusunda uyarıldım. Ürünü iade etmek istedim ancak satıcı paketin açık olduğunu belirterek kullanılmış olduğunu söyledi ve geri gönderdi. Trendyol, konuyla ilgili hiçbir sorumluluk almıyor ve 'analiz süreci' adı altında bir süreç başlatıldığını belirtti. Kargoyu tekrar gönderdim, ancak kargo yola çıktıktan sonra fark ettim ki ürün tekrar satıcıya gidiyor. Ben, Trendyol'un kendisinin analiz yapacağını sanmıştım. Zaten satıcı ürünü kabul etmemiş ve geri göndermiş, neden tekrar oraya gidiyor anlamıyorum. Ayrıca, bir takviye edici gıda olan bu ürün, ağzı açık bir şekilde 1 aydır oradan oraya gönderiliyor. Benim evimde laboratuvar olmadığı için ürünün orijinalliğini inceleyip emin olamam ve eczaneme güvenerek iade ettim. Ancak süreç bir türlü sonuçlanmıyor ve hala 21 gün daha beklemem gerektiği söyleniyor. Süreç içindeki tüm yazışmalarım mevcut. Piyasada sahte takviye gıdaların yaygınlaşmasına rağmen bu olayın ciddiye alınmaması çok tuhaf ve tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşatıyor. Trendyol'a güvenerek buradan alışveriş yapıyoruz. Ancak Trendyol'un aradan çekilip durumu satıcıya bırakmasını kabul edemiyorum.

Orzax Ocean Multi Balık Yağı Bozuk Çıktı

02 Ağustos 2023 15:26

Aldığım Ocean Microfer Ürününün Orijinalliğinden Şüpheliyim, İnceleme Ve Çözüm Talep Ediyorum

28 Ekim 2025 13:21

Yanlış Ürün Teslimatı Ve İade Sorunu Mağduriyet Yaşadım