Hazal sonuçtan çok memnun

15 Mart 2024 18:09
Hazal'ın Teşekkür Mesajı
“Wefood firması şikayetim sonucu çok hızlı dönüş yaptı, sorunun üretim sırasında teknik sebeplerle gerçekleştiğini ve hızlı bir şekilde çözüm üreteceklerini ilettiler. Yeni ürünlerin teminatını sağlayacaklarını belirttiler. Hızlı dönüş, çözüm üretmeleri ve bilgilendirme için teşekkür ederim.”

Migros'tan aldığım Wefood tahinin içerisinden mavi plastik parçalar çıktı. Kapağı açtığımda içerisinde yüzüyordu, karıştırdıkça küçük küçük bir çok parça çıktı. Görmeden ürün içerisinde neler tüketiyoruz. Böyle bir şey nasıl olabilir? En güvendiğimiz markalardandı. Konu hakkında bilgi rica ediyorum.

19 Mart 2024 09:10

06 Ekim 2024 00:37
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
31 Ağustos 2024 13:08
"Wefood tarafıma telefonla arayarak ulaştı ve ilgili ürünlerle ilgi bazı bilgiler talep ettiler. Ardından adresimi alarak karşılaştığım sorunlu ürünlerin yerine yenilerini gönderdiler. Teşekkürler..."