Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Webtrader.btrader.live Webtrader. Btrader. Live Kendi Kendine İşlem Yapıp Paramı Eritiyor.

18 Eylül 2024 14:28

Kendilerini bofa ve bgc menkul değerler yatırım departmanı süpervizörü olarak tanıtan b**** borsa adı altında webtrader gibi bir siteye yönlendirip para transferi yapmam için ellerinden geleni yaptılar. Sonunda 10.000 TL kadar parayı siteye gönderdim. Siteye girdiğimden beri kimlik doğrulamam incelemede. 293.51 dolarla başladığım işlemlerle al sat yaparak 450 dolara kadar getirdim ama ne yazık ki para çekmeme müsaade etmiyor 2 haftadır. Bugün de önceden açıp kapattığım 4 adet işlemi tekrar açmış ve kapatmama izin vermiyor. Para şimdiden 396 dolara düştü bu şekilde paramı bitirip hesabı boşaltacağını düşünüyor. Suç duyurusunda bulunmadan önce buraya da yazmak istedim. Bir Sn. Önce 450 dolarımın iadesini talep ediyorum

Muhammed
19 Eylül 2024 08:29

59 Dolar daha düştü, toplam kaybım 110 dolara ulaştı. İşlemleri hala iptal etmeme izin vermiyor. 4 gündür 24 saat ekran kaydı alıyorum.

Webtrader.btrader.live Şikayetçiyim

21 Ağustos 2024 20:45
Gültekin sonuçtan hiç memnun değil

Borsa Grubunda Mağduriyet: Kayıp Ve İletişim Sorunları

05 Şubat 21:52
Ali sonuçtan hiç memnun değil

İnteraktif Yatırım Yatırım Hesabımdan Paramı Çekemiyorum Ve Vergi Problemleri Yaşıyorum

29 Kasım 2023 11:20
Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 20:22
Öğrenci Yatırımcının Zorlu Mücadelesi: Yanıltıcı Vaadler Ve Tehditler
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Finans Yatırım Mağduriyeti

27 Eylül 2023 14:54