Volta Elektrikli Bisiklet Akü Sorunu Ve Garanti Kapsamı

Volta Elektrikli Bisiklet Akü Sorunu Ve Garanti Kapsamı
Kaan
06 Ağustos 2024 16:10

11.07.2023 yılında Sincan Volta bayiden Volta VSX elektrikli bisiklet aldım. Sincan ve Etimesgut Volta bayisine akü sorunu yüzünden götürdüm. Akü 6 ay garantisi var deyip geliştirdiler, periyodik bakımları yaptırmamışsınız diyerek garanti kapsamı dışında diyerek ilgilenmediler. Sürekli müşterilerden para kazanmaya çalışıyorlar. Ben Yiğit Akü fabrikasında çalışıyorum, bir akünün garantisi 2 senedir. Periyodik bakım diye bir şey olmadığı halde müşterilere bu şekilde ürün satmaktadırlar. Volta fabrikasının bu ilgisizliğine hayranım, Volta fabrikasını kınıyorum. Saygılarımla.

06 Ağustos 2024 15:53

Şimdi Volta fabrikası müşteri ilişkileriyle bu konuyu konuştum Sattığı üründen sürekli para kazanmak için 4 ay da bir periyodik bakım girmeniz gerekir 4 ayda bir periyodik bakım yaptırmadıysanız ürün garanti dışıdır diyerek sürekli tüketiciden para almanın yollarını arayan bir firmadır ben akü lerin voltaj ve amper deyerlerinin 10 ay gibi kısa bir sürede düştüğünü söylüyorum yani Akün garantisinde bahsediyorum onlar motor periyodik bakım yaptırmadıysanız aküde garanti kapsamına girmez diyerek biz tüketicileri  para kazanan bir firmadır yetkilerin bu firmaya gerekli cezai işlem yapmasını Türkiye'de bu gibi firma ve fabrikaların kayyum atanıp denetlenmesini gerekirse kapatılması gerektiğini söylemeden edemeyeceğim Volta bir pişmanlıktır.

Ülkü
04 Mart 2025 05:58
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

Gazi
26 Eylül 2024 22:29
Volta Yide Elektrikli Bisiklet Motor Arızası
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Volta VSX 2024 Model Elektrikli Bisiklet Sorunları Ve Hizmet Eksiklikleri

Burak
05 Temmuz 2024 08:07
Volta VSX 2024 Model Elektrikli Bisiklet Sorunları Ve Hizmet Eksiklikleri
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Elektrikli Motosikletime Ücretli Tamir Şoku!

Emir
11 Eylül 2025 22:37