Vmodz.net Dediği Aimbot Ürünü Vermemekte!

Vmodz.net Dediği Aimbot Ürünü Vermemekte!
18 Mayıs 2023 23:32

Vmodz sitesi üzerinden 500 TL tutarında bir alışveriş yaptım. Aldığım ürünün adı aimbot'dur ve kullanım süresi 1 haftadır. Kurulum için gereken talimatları takip ettim ve kurdum fakat hilenin asıl amacı çalışmıyordu, yanındaki Bonus özelliği çalışıyordu. Foruma yazdım ve bir saat geçmesine rağmen yardım alamadım.

Daha sonra sayfa admini 'b**s***' isimli kişi beni azarlayarak iftira attığımı iddia etti. Nasıl kuracağım hakkında bilgi yazdıktan sonra tekrar yazdım ama yine yardım alamadım. Bunun yerine siteden banlandım ve paramı aldılar. Bu site dediği ürünü vermemektedir. Ayrıca açtığım sayfaları da silmişler. Admin yanlış kişiye çattı :d.

Talha
Talha

Siteden yalan ve iftira yüzünden yasaklandınız, gelip burada da yalanlar söyleyip iftira atıyorsunuz. Öncelikle konularınız silinmedi, eğer forumda müşteri yorumlarına girerseniz konunuzun orada olduğunu görebilirsiniz. Sabah saat 4te konu açtınız, size saat 9 da yanıt verildi. Yanıt verilmesine rağmen bir konu daha açtınız ve 12 saattir destek alamadığınızı söylediniz. Bu yüzden uyarıldınız ve o saatte uyuduğumuzu dolayısıyla aslında hiç beklemeden yanıt aldığınızı belirttik. Yalan söylediğiniz için özür dilemek yerine üst perdeden konuşmaya devam ettiniz. Size son defa uyarıldığınız söylendi ve siz aynı şekilde suçlamaya devam ettiğiniz için banlandınız. Banlandığınızda satın aldığınız ürüne erişiminiz kapatılmadı, sürenizin sonuna kadar kullanmaya devam edebildiniz. Konuyu görüntülemek isteyenler vmodz Forum > Müşteri Yorumları > Valorant flick bot konusuna bakabilirler.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Vmodz.net Satın Aldığım Ürün Vaat Edilen Özellikleri Sunmadı Ve Destek Alamadım

27 Haziran 2025 15:11
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 17:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 00:20