Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Vizyon Tente Pergola Yanıltıcı Hizmet Ve İade Sorunu

13 Haziran 2024 21:58

Vizyon Pergole firması ile 2023 yılı Mayıs ayında sözleşme imzaladık. Ödemenin bir kısmını peşin, bir kısmını ise şirket sahibinin kardeşinin şahsi hesabına yatırdım. Eylül ayında verandama giyotin cam balkon monte edeceklerdi. Eylül ve Ekim aylarında beni oyaladılar. 'Camcımızı değiştirdik, biraz bize vakit verin' dediler. Kasım ayı boyunca her aradığımda 'Yağmur var, montaj yapamayız' diyerek beni sürekli geçiştirdiler. İş bu noktaya gelince artık işi yapmayacaklarını anladım. 'Yapamıyorsanız paramı iade edin' dedim. 'Paranızı taksitle iade edelim' dediler. Sonraki bir buçuk ay boyunca 'Bu hafta yatırıyoruz, öteki haftaya yatırıyoruz, yıl sonu geldi, yılbaşı geldi, bayram geldi' diyerek profesyonelce beni oyaladılar. Bir kuruş dahi geri ödemediler. Bu üç kardeş tezgahı kurmuşlar: Bir kardeş müşteriyi oyalıyor, bir kardeş müşteriden kendi şahsi hesabına yapılacak işin parasını yatırmanızı istiyor (şirket hesabına yatırırsanız KDV ödersiniz diyerek), üçüncü kardeş de şirket sahibi görünüyor ama şirketin üzerine hiçbir şey yok, banka hareketi bile yok! Haklarında icra takibi başlattım. Üzerlerinde hiçbir mülk veya araç yok, bankada para tutmuyorlar. Şu anda mahkeme aşamasındayız. Olumlu yönde yorum yapıp 5 yıldız verenlerin gerçek kişiler olduğunu asla düşünmüyorum.

profile profile profile

Geciken Montaj Ve İade Sözü Tutulmayan Pergola Kabusu

23 Ocak 2025 22:47

18 Ekim 2023 11:01
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Vizyon Tente Pergola Parayı Aldı İşi Yapmadı, Mağdur Ediyorlar!

04 Ekim 2023 14:32

11 Aralık 2023 18:24