Vize Mobilya Koltuk Takımındaki Gıcırdama Sesi

06 Eylül 2023 13:29

Vize mobilya showroom dan almış olduğum koltuk takımında oluşan gıcırdama sesinden dolayı koltuk takımını evden teslim aldılar fakat hiçbir şey değişmemiş aynı şikayet yine devam ediyor, tekrar mağazayı aramamıza rağmen üstünden tahmini 1 ay geçmiştir hala gelen yok

06 Ekim 2023 11:28

Vize showroom mobilya mağazasından almış olduğum koltuk takımında oturup kalkarken gıcırdama sesi geliyor. Ürünü aldıktan yaklaşık 4 ay sonra başladı bu sorun. Servise bir defa gitti geldi aynı gün teslim esnasında sorunun çözülmediğini gördük. Video çekerek mağazaya ilettik servis tekrar gelip alacak dendi üzerinden 40 gün geçti kimse gelmedi. Buradan tekrar yazdım Eylül ayının 13 üne kadar gelip yerinde bakılacak dendi yine kimse gelmedi. Defalarca mağazayı aramamıza rağmen ne gelen var ne giden Bir saat sonra arayacağız deyip telefonu kapatıyorlar. Ne arayan var ne gelen. Müşteri hizmetleri sıfır, servis hizmetleri sıfır. Aldığım ürünün fatura ile servis raporunu istiyorum iki tane evrakı taratıp göndermiyorlar. Eğer servis raporu diye bir şey yoksa iki satır yazı yazılıp hazırlanır o da yok.

06 Eylül 2023 16:46 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba yaşadığınız sorun için arıza kaydınızı oluşturduk. 13.09.2023 tarihine kadar bölge müdürümüz satış sonrası hizmet ekibimiz ile bizzat ürünü görmek için ziyaretinize gelip sorununuzu çözüme kavuşturacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 22:24

25 Haziran 2023 19:05
Simge sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 16:00
"Vize mobilya şikayetimle ilgilendi, koltuklarım evinden alındı yenisiyle değiştirildi, renk seçeneği tam istediğimiz gibi oldu teşekkürler"
Vize Mobilya Kırklareli Vizeden Alınan Koltuk Takımı Yırtık
Vize Mobilya Kırklareli Vizeden Alınan Koltuk Takımı Yırtık
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 23:17
Figen sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 13:41