Vitrinbet Hayal Kırıklığına Uğradım

Vitrinbet Hayal Kırıklığına Uğradım
16 Temmuz 2024 10:481.271

Başlıkta belirttiğim casino bahis sitesi, hakkımız olan bonuslarımızı vermiyor. Çekim işlemi gerçekleştirdim. Sabah saat 7:00 sıralarında ve hala bekliyorum. Sürekli her bağlandığımda başka bir şey söylüyorlar. İlk çekim mesajı geliyor ama para yok!

Ercan
16 Temmuz 2024 10:24

Başlıkta belirttiğim casino bahis sitesi hakkımız olan bonuslarımızı vermiyor çekim işlemi gerçekleştirdim sabah saat 7:00 sıralarında ve hala bekliyorum sürekli her bağlandığımda başka bir şey söylüyorlar ilk çekim talebi verdiğimde sabah bana 15 dakika içerisinde sonuçlanacağına dair siteden mesaj geldi SMS olarak fakat param hala yok ve hak ediş yatırım bonuslarımın hiçbirini alamıyorum sürekli güncelleme var diyorlar bir haftayı geçti iPhone’umdan gönderildi

Ercan
16 Temmuz 2024 10:31

Kullanıcı adım ezoez45

16 Temmuz 2024 17:27

Bana Instagram'dan yazsana atakandincer1 kullanıcı adım. Sana bu site hakkında birkaç şey söyleyeceğim.

Betiniz Lütfen İlgilenin Para Yatırma Yi Yapın

1 Ağustos 2024 22:412.028

Dün para yatırdım, kazandım, çekme talebinde bulundum. Siteden para kesildi ama hesabıma gelmedi. Sabah parayı geri site...

Kralbet Bonus Sistemindeki Sorun

29 Ocak 2024 14:021.019

"Memnun edici bir çözüm sundular fazlasıyla da bonusumu verdiler şikayetimi önemseyip ulaşım sağladılar çok teşekkür ederim"