Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Villasepeti.com'dan Aldığımız Tatilde Havuzu Kullanamadık.

Villasepeti.com'dan Aldığımız Tatilde Havuzu Kullanamadık.
28 Haziran 2024 22:45

Villasepeti.com'dan tatil için bir villa kiraladık. İlanda villanın korunaklı ve sakin bir konumda yer aldığı yazıyordu. Biz de buna güvenerek havuzunu kullanmak istedik. Ancak maalesef böyle olmadı. Çünkü villanın hemen yanında başka bir villa daha vardı. Oraya da üç aile yerleşmişti. Bu aileler yanlarında müzik sistemi getirmişler. İlk günden itibaren yüksek sesle müzik dinleyip bağır çağır havuzda tepindiler durdular. Villa sahibine şikayet etmemize ve konut sahibinin uyarılarına rağmen hiçbir uyarıya kulak asmadılar. Resmen bağıra çağıra müziği kapatmayacaklarını söylediler. Bu yüzden tatil boyunca ağzımızın tadıyla havuzu kullanamadık. Bu konuda büyük bir mağduriyet yaşadık. Villaların bu kadar dip dibe olduğunu bilseydim tutmazdım. Korunaklı olması demek sadece araya çit çekip branda çekmekle olmuyor maalesef.

09 Temmuz 2024 17:01 (Şikayetten 10 gün sonra)
Erdal
Erdal
09 Temmuz 2024 17:52

Ev sahibi herhangi bir probleme karşı arayabilirsiniz dediği ve daha ulaşılabilir olduğu için kendisiyle iletişime geçtik. Ancak yan tarafta gürültü yapan insanlar onu dahi dikkate almadı ve tehditkar konuştu. Villasepeti jandarmayla gelerek gürültü yapan kişileri uyarabileceklerini söyledi ancak jandarma gittikten sonra benim ve ailemin güvenliğini kim sağlayacak sorusuna net bir cevap veremediler. Sonuçta orası dağın başı ve onlar 8 kişiyken ben ailemle 3 kişiyim. Güvenliğimizden endişe ettiğimiz için müdahale etseler dahi bir şeyin değişmeyeceğini ifade ettim kendilerine. Lafın kısası bu sebeplerden ötürü havuzu kullanamadık ve mağduriyet yaşadık.

11 Eylül 2023 16:31

Kirli Havuz Mağduriyeti

31 Mart 2025 02:59
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 10:17
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Vaat Edilen Villa Yerine Farklı Bir Konaklama Ve Mağduriyet

23 Ağustos 2025 11:22