VFS Global Randevu Sistemi Sorunu: Bekleme Listesinden Aniden Çıkarılma

Merhaba, VFS Global Hollanda vizesi için randevu tarihi bulmaya çalışıyorum. 16 Aralık'ta nihayet bekleme listesine girmiştim. Bir süredir hem mail bekliyorum hem de kendim takip ediyorum. Bugün tekrardan girdiğimde bekleme listesinde gözükmüyorum. Aktif başvuru görünmüyor. Gözden mi kaçırdım diye mailimi tekrar kontrol ettim ama ne mail geldi, ne de başka bir bilgilendirme. Bir anda listeden kaldırıldım. Bu şekilde nasıl randevu bulacağız?

31 Aralık 2024 12:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Berat
2 Ocak 2025 11:18

Mail attım ama hiçbir çözüm sunmadılar. Bir şeyler yazdılar ama hiçbir şey anlamadım. Bence geçiştirmeye çalıştılar. Sorunum çözümsüz kaldı.

15 Ocak 2025 20:31

Arkadaşlar bekleme listesi ne oluyor? Nasıl giriyoruz bu listeye yardımcı olur musunuz

14 Ocak 2025 16:03

Bana da telefonda konuştuğumda maili yanlış yazmış olabilirsiniz dendi fakat işin komik tarafı bekleme listesine kayıt oluştururken tek seferlik şifre gönderdiklerinde de aynı mail adresine atmış olmaları. O şifreyi gönderirken doğru olan mail nedense randevu bekleme listesinde sonuç alacağımda yanlış! 🥲

14 Ocak 2025 14:11

Merhabalar, aynı problem bende de yaşandı. Çözüme kavuşturdular mı acaba?

VFS Global Bekleme Listesinden Bilgilendirme Yapılmadan Çıkarıldım, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

6 gün önce İzmir VFS Global üzerinden Hollanda vizesi için bekleme listesine kaydoldum ve onay maili aldım. Ancak, iki g...

Öne ÇıkanKonular

VFS Global Kategorileri