VFS Global Pasaportumu Kaybetti! Kendileri De Nerede Olduğunu Bilmiyor

VFS Global Pasaportumu Kaybetti! Kendileri De Nerede Olduğunu Bilmiyor
20 Mayıs 2024 11:26

22.03.2024 tarihinde Fransa vizesi için aracı resmi kurum olan VFS Global üzerinden başvuruda bulundum. Vize merkezi beni yaklaşık 2 ay beklettikten sonra 17 Mayıs’ta pasaportumun 30 gün bekleyip Fransa Konsolosluğu’na geri gönderildiğini ve oradan almam gerektiğini iletti.
30 gün beklerken aramadıkları gibi ben her aradığımda asla doğru bilgi vermeyip konsoloslukta işlem halinde diye beni oyaladılar.
Bugün 20 Mayıs pazartesi günü Taksim’deki konsolosluğa pasaportumu almaya geldim ve oradaki görevli artık oradan pasaport teslim etmediklerini ve mail atmam gerektiğini söyledi.

Yani aracı kurum olan VFS Global'in 2 aydır değişen prosedürü bilmeyip boş yere beni yönlendirmesi sonucu konsolosluğun kapısına kadar gelmiş oldum ve pasaportumun hala nerede olduğunu bilmiyorum.

VFS Global benden 829 TL para alıp hem hizmet sağlamadı hem de elden teslim aldığı pasaportu kaybetti ve şu anda pasaportumun akıbetiyle ilgili bilgim yok. Fransa konsolosluğundan bilgi edinemiyorum.

İki kere şikayet talebi oluşturup defalarca aradım asla ilgilenmediler, çağrı merkezi şikayetimi yazıp kapatıyor daha fazla bilgileri olmadıklarını söylüyor. Karşımda muhatap bulamıyorum.

VFS Global'den alamadığım hizmetin parasını ve 2 aydır alıkoydukları pasaportumu geri istiyorum!

20 Mayıs 2024 13:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

VFS Global Maillere Cevap Verilmemesi

25 Mart 2024 12:39

VFS Global Pasaportum Ortada Yok

Tuğçe
06 Şubat 2024 21:42
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Vize Sürecindeki Aksaklıklar Ve Mağduriyet

Gülşen
21 Ocak 2025 18:36
Vize Sürecindeki Aksaklıklar Ve Mağduriyet

İletişim Sorunları Ve Belirsizliklerle Dolanan VFS Global Deneyimi

29 Ocak 2025 14:46
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Fransa Vize Reddi

01 Kasım 2023 15:17