Şeyma
17 Mart 2024 13:47

02.02.2024 tarihinde Buyaka AVM Sneaks Up mağazasından Ugg marka ayakkabı satın aldım. Ayakkabıyı sadece bir kez iki saat giydim ve sol tekinin sağ tekine göre daha bol olduğunu, yürürken ayağımdan çıkma noktasına geldiğini fark edip, 07.02.2024 tarihinde Marmara Forum Sneaks Up mağazasına inceleme için ürünü bıraktım. Ürünün incelemesinin üzerinden yirmi bir iş günü geçmesine rağmen, 15.03.2024 tarihinde Marmara Forum Sneaks Up tarafından aranarak ürünün Ugg firmasında incelendiğini ve kullanıcı hatası sonucu olarak geri gönderildiğini öğrendim. Bu ürün, reyonda denemekten gevşemiş son kalan ayıplı bir üründür ve hatta ayakkabının bileğini mezura ile ölçtüğümde sağ tekinin 32 cm, sol tekinin ise 33 cm olduğunu gördüm. Bir gün sadece iki saat giyilmesiyle olabilecek bir kullanıcı hatası olması mümkün değildir. Bu ayakkabının kullanıcı hatası olabilmesi için, aldığım günden incelemeye gönderdiğim güne kadar ayağımdan hiç çıkarmamış olmam gerekirdi. Evimde aynı markadan üç adet bot bulunmakta ve yıllardır giymeme rağmen hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu, ayakkabının ayıplı olduğunun açık bir kanıtıdır. Üstelik ayakkabıdaki problemi anladığım anda kutusuna koyup incelemeye göndermek üzere en yakın Sneaks Up mağazasına gittim. Ayrıca incelemeye özenle gönderdiğim ayakkabı, incelemeden sonra özensiz ve zarar görebilecek şekilde geri gönderilmiştir. Bu ayakkabı için neredeyse 10.000 TL ödemiş bulunmaktayım ve bu ayıplı ürün için ücret iadesini talep ediyorum.

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan

Sevinç
12 Ağustos 2025 15:14
saglik-sorunlarina-yol-acan-sandaletin-iadesi-reddedildi-1.pdf

13 Kasım 2023 18:58
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
13 Mart 2023 19:54