Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kazanç Sağlamayan Casino Deneyimi

24 Kasım 2024 16:05

Vegasslot194 casino sitesi kesinlikle almaya yönelik bir site. Hiçbir şekilde kazanç sağlamıyor. Neredeyse 1 yıldır oynuyorum, daha bir TL bile çekim yapmadım. Kesinlikle oynanmaması gereken bir casino sitesi. Hep almaya yönelik bir site. Sorduğunuzda ise 'şanssız gününüzdesiniz' diyorlar. Bu şanssızlık sadece sizin sitede mi oluyor?

21 Ocak 2025 20:03

Vegas slot casino oyununlarinda sürekli sendeleme ve donma sorunu 1ay önce çekin yaptıktan sonra sürekli oyunlar donuyor kesinlikle oyunlara müdahale var canlı destekle iletisim kurduğumda ise yok çerezler yok geçmişi temizleyin bizde sorun yok diyorlar üste çıkmaya çalışıyorlar ben zaten temuzledim çerezleri geçmişi siz oyunlara mudahleyi bırakın aynı oyunları aynı tarayıcıyla başka sitede oynuyorum bir sorun yok sizde neden oluyor bırakın oyunlara mudahleyi kimseye tavsiye etmiyorum bu saatten sonra kullanıcı adim Nakah0909

Hakan
Hakan
21 Ocak 2025 14:06

Vegas slot kesinlikle oyunlara müdahale var sakin oynamayın aynı oyunu başka sitelerde oynadığımda sorun yok vegas slotta oynadığımda sendeliyor donuyor oyunlar çerezleri geçmişi temizlememe rağmen ve tarayıcı değiştirmeme rağmen durum aynı yaklaşık 1 ay önce çekim yaptıktan sonra oyunlar hep böyle ve 1 lira bile çekim sağlayamadım o günden beri müşteri hizmetlerinin bahanesi çerezleri temizleyin ilgili birim sorun yok dedi demekten başka bir şey bilmiyorlar ilgili birim ancak sömürmesini biliyor

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Vegasslot173.com Casino Sitesi

Muhammed
30 Ağustos 2024 18:49
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
28 Ocak 2025 15:13
Emrah sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Emrah
16 Mart 2024 01:20
"İyi çalışmalar. Teşekkürler..."

Vaycasino Kazancımı Ödemeyen Ve Çekim İşlemlerini Zorlaştıran Site

08 Haziran 2025 06:32
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2025 18:29