Vefa Gayrimenkul Daire Kiralama İçin %50 Komisyon Talebi

29 Temmuz 2023 21:23

İstanbul Esenyurt vefa gayrimenkul t*** bey kendileri yüzde 50 hatta yüzde 52 emlak komisyon bedeli talep ediyorlar. Kurumsal firma olduklarını beyan etmelerine rağmen asla kurumsal çalışmıyorlar.

Emlak komisyoncular odasına da şikayetimizi yapacağız normalde emlakçılara devletin sağlamış olduğu komisyon bedeli 1kira bedeli olmasına rağmen yüzde 12 alınan komisyonlara alışmıştık. Şimdi de yüzde 50 52 komisyon bedelleri çıktı.

Bu daireler satış komisyonu da değil kiralık dairelere aldıkları komisyon bedeli böyle bir yasal düzenlenme yoktur kendileri bir an evvel bu yasal olmayan huylarından vazgeçmelidir.

Ahmet
Ahmet

Merhaba gülşah hanım siz yanlış anlamışsınız muhtemelen bende vefa gayrimenkulden 2 kez ev kiraladım bırakın fazla komisyon istemeyi indirim yaptılar bir de taksit yaptılar elden sözüme güvenerek yani siz bence ya özel bir sorununuz var firmayı şikayet ettiniz ya da yanlış anladınız gerçekten çok kurumsal firmalar ve çok sıcak kanlı insanlar aile ortamı var tüm tanıdığım eş dosta vefa gayrimenkulü tavsiye ettim

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Nur Yapı İnşaat Evi Başkasına Sattılar Kaporamızı Aylarca Geri Alamadık

09 Ekim 2025 12:44
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Emlakçı Tarafından Keyfi Şartlar Ve Saygısız Davranış

16 Temmuz 2025 12:43