Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Varimed Marka Lenfödem Varis Çorabıyla İlgili Sorun

Yavuz
16 Ekim 2023 16:01

Kadıköy Rıhtım Caddesi / hacettepe protez ortez firmasından aldığım varimed marka lenfödem varis çorabı eve geldikten birkaç gün sonra ürünün içinden kocaman bir ip sarktığını fark ettim. Ürünler hassas ve müdahale edilmemesi gerektiğinden ipi hiç dokunmadım. Belli ki ürün ilk aldığımda defolu bir üründü. Sonrasında çorabı alarak hacettepe protez ortez firmasına bıraktım. Ürün kusuru incelenmek üzere varimed fabrikaya gönderildi.

2 kere giydiğim çorapta tüketici hatası olduğu ve benim kullanımından kaynaklı sorun olduğundan çorabın değişimi kabul edilmedi. Yapıcı olmak anlamında, kendilerine o ipin en kötü dikilmesini ve bir çözüm bulunmasını rica ettim. Size haber vereceğiz denmesine rağmen konu ile ilgili geri dönüş olmadı. Sonrasında oğlum, hacettepe protez ortez firmasını aradı.

Firmadan 30 dakika içinde sizi arayacağız demelerine rağmen 3 saat geri dönüş olmadı. Sonrasında tekrar aradığımızda dikim mümkün değil, zaten giyerken tırnak vs takılmıştı o ip öyle sökülmüştür, ama, çorabı geri almanız için çorap burada mı bir bakalım dendi. Bunun üzerine varimed genel müdürlüğünü aradık. Varimed genel müdürlükten ise tarafımıza o çorapta çok büyük yırtık var, çorap zaten şu an hacettepe protez ortez / Rıhtım şubesinde, neden size orada olduğunu söylemediler bilgisi verildi.

Sonuç olarak tırnak takılması veya kullanıcı hatası olmayan ve 3.000 TL vererek aldığım varimed marka lenfödem varis çorabı için 3.000 TL'si boşa gitmiş oldu. Bir aldığım çorabı yıllarca giyen ve çok dikkatli kullanan bir tüketiciyim. Bu ilgisizlik beni çok üzdü ve bir müşteri kaybettiğinizi belirtmek isterim. Ayrıca konuyu Tüketici Hakları mahkemesine taşıyacağım.

profile profile

Eramed Medikal ERA Med Medikal Şikayeti

27 Şubat 2024 08:05

Varis Çorabı Macerası: Yanlış Ölçüler Ve Gecikmeler

Melike
08 Kasım 2024 17:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Varimed Garantisiz Garanti Verilen Çorap

04 Eylül 2023 15:14