Vals Sanat Merkezi Kurs Deneyimi Hayal Kırıklığına Dönüştü

Vals Sanat Merkezi Kurs Deneyimi Hayal Kırıklığına Dönüştü
09 Ocak 2024 13:26

Ben Antalya'da ikamet ediyorum. 2021-2022 yılları arasında kızımı keman öğrenmesi için Vals Sanat Merkezi adında bir müzik kursuna gönderdim. Başlarda her şey güzeldi. İkinci kez kayıt yaptırırken sertifikalı program teklif edildi ve kabul ettik. Kızım 10 yaşında. Dönem başladığında ücreti düzenli ödedik. Ancak S*** hocası, sınava yakın kızıma aşırı yüklenmeye başladı ve dalga geçtiği için ağlattı. Ben müdahale ettim ve yönetimle görüştüm. Kızımı devam etmesi için ikna ettim fakat S*** hanım, benimle konuştuğum için kızıma daha fazla yüklendi. Kızım artık gitmek istemiyordu ve soğudu. Biz de ayrılma kararı aldık ve 2 ders ücretini bıraktık. Dilekçe verdim ve S*** hanıma başka bir şey yapmamız gerekip gerekmediğini sordum, 'hayır' yanıtını aldım. Ama 1.5 yıl sonra 51.200 lira icra takibi başlatıldığını öğrendik. Müdür İ*** bey ile görüştüm, bana hak verdi ve başka ailelerin de benzer durumda olduğunu söyledi. Sahibi Al***r bey, sorun yaşayanları avukata yönlendirmiş. Hiçbir bilgi verilmeden ve sınavla ilgili bir şey yapmam gerekip gerekmediğini sorduğum halde, 51.200 TL icra takibi başlatmak kabul edilemez. Bu zor dönemde insanları borçlandırmak çok yanlış. CİMER'e de şikayetimi bildirdim. Umarım yetkililer gereken önlemi alır.

profile profile
09 Ocak 2024 14:12 (Şikayetten 45 dakika sonra)

23 Ağustos 2024 23:49

27 Ağustos 2024 13:48
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 12:00

28 Ağustos 2024 12:58
Çile sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Vals Sanat Merkezi'nde Yaşanan Mağduriyet

25 Ağustos 2024 10:31