Vaf Eğitim Vaf Yayınları Pişmanlıktır!

27 Ağustos 2023 22:03

Vaf yayınlarına güvenerek TYT matematik ve AYT matematik fasikül kitaplarını alıyorum. Üstünde ne konu anlatımı var, üstüne basıyorlar konu anlatımı diye. Nerede hani paraya gelince alıyorsunuz şöyle böyle diye üstüne yazıyorsunuz. Nerede bu kitabın konu anlatımı? Arıyorum geri dönüş sağlayacağız diye 4 gündür beni geçiştiriyorsunuz. Konu anlatımı olmayan bir kitabın üstüne konu anlatımlı yazıyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla? Arıyorum orada gelip bana size geri dönüş sağlayacağız deyip 4 gündür ne konu anlatımı ne bir şey var. Mesaj atıyorum bakmıyorsunuz?

04 Eylül 2023 15:21

24 Ağustos tarihinde vaf yayınlarının iletisim numarasından kitabin video çözümü olmadığını belirttim sorunu çözeceklerini bana tekrar geri dönüş sağlayacaklarını belirttiler ne geri dönüş oldu ne de sorunum çözüldü yayın umursamayınca buradan şikayette bulundum 28 Ağustos tarihinde bana gene ezberledikleri kelime olan sorunu cozcez geri dönüş sağlayacağız dediler ve telefonumda güncelleme hatası olduğunu belirttiler 3 4 cihaz aynı hatayı veriyor sıfır cihazlar bile aynı hatayı veriyor sorunu çözemeyip karşındaki kişiye sizin sisteminizde hata var diyen bir yayın bende sorun olmadığını belirtince sorunu ilgili kişilere belirteceğini söyledi 4 Eylül olmuş ne geri dönüş ne de düzletme var bu yayının hiçbir dediğine inanmayın kitabin üstüne basıyorlar ya video çözümü falan diye hepsi yalan hayatımda aldığıma en pişman olduğum yayın tek yaptıkları ezberinde olan kelimeleri demek!

Ek

Yanıltıcı Bilgilerle Satılan Eski Sorular İçeren Hukuk Kitabı Hayal Kırıklığı Yarattı

28 Temmuz 2025 08:04
yaniltici-bilgilerle-satilan-eski-sorular-iceren-hukuk-kitabi-hayal-kirikligi-yaratti-3.jpg
yaniltici-bilgilerle-satilan-eski-sorular-iceren-hukuk-kitabi-hayal-kirikligi-yaratti-2.jpg
yaniltici-bilgilerle-satilan-eski-sorular-iceren-hukuk-kitabi-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg
Atacan sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 11:27
Merve sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 17:32
Aktivasyon Kodu İle Video Çözümlerine Erişemiyorum, Destek Alamıyorum
Tankurt sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 01:22