06 Ağustos 2024 11:43

Kendisini sosyal medyadan tanıdım. Çektiği videolarda bana güven verdi. Yıllardır dert edindiğim sivilce izlerimin geçeceğini ümit ederek 3 seans altın iğne yaptırdım. E*** Hanım bana uzun vadede etki edeceğini söyledi. Ancak aradan geçen uzun zamana rağmen hiçbir etkisini göremedim. Ama benim asıl derdim gözaltı ışık dolgusu sonrası yaşadığım Zorlu süreç... Ne yazık ki altın iğne yaptırdığım dönem gözaltı ışık dolgusu da yaptırma kararı aldım. Ocak 2024'te 6 bin tl karşılığında bu işlemi yaptırdım. Sonrasında dolgu gözaltımda tomurcuk şeklinde durdu. O dolgu sürekli yer değiştirdi. Elmacık kemiğime kadar indiği günler de oldu. Bazen büyük şişler de oldu. Bu rezil işlemden hiç memnun kalmadığım için erittirdim. O eritme işlemi aşırı sancılıydı. Sonrasında E*** Hanım bana "Size 6 seans gözaltı mezoterapisi hediye edelim" dedi. Sanki bana iyilik yapıyormuş gibi. Zaten erittiğim bu işlem sonrası param çöp oldu. Benim de yeni bir derdim oldu. O mezoterapiye birkaç seans gittim. Ve işlem sırasında acıdan ağlıyordum. Hiçbir işe de yaramadı. İşlem yapılmadan önceki halimden daha mor bir gözaltım oldu. Sürekli gözüm şişiyor. İnsanlar ilk olarak şiddete uğradığımı düşünüyor. Ben açıklama yapmaktan yoruldum. Benim iş hayatımı da etkiledi bu süreç. Yüzümün önemli olduğu bir işte çalışıyorum. Zamanım gitti, param gitti, manevi olarak da etkilendim. Düşünüyorum da ilk gözaltı ışık dolgusu yapılmadan önce bana herhangi bir test yapılmadı. Bir form doldurdum sadece bir de E*** Hanım'ın kendini garantiye alması için bir imza attık. Gelişi güzel iğneyi aldı eline yaptı işlemi... Belli ki bir şeylere kalıcı zarar verildi. Ben gözüm sürekli şişiyor. Kendisinin kapısını çaldığımda da krem sürüp bastırarak ovalayıp alerji ilacı vermekten başka bir şey yapmıyor. Neden şiştiğinde dair herhangi bir araştırma yapmıyor. Sorunun çözülmesi için özünü öğrenmek lazım. Bilmiyorum ne yapmam lazım. Bir ticarethaneye dönmüş klinik orası. E*** Hanım bir de bana "Gözaltı ve dudak dolgularında şişlik oluyor" demişti. Ama bunu işlemi yapmadan önce söylemedi. Hiç risklerden bahsedilmedi. Ben de inandım, güvendim.

07 Ağustos 2024 14:30 (Şikayetten 1 gün sonra)
07 Ağustos 2024 14:40

Evet kendinizi garanti altına almak için formlar imzalattırıyorsunuz. Ödem olabilir diyorsunuz da acaba öncesinde hiç test yaptınız mı onu da söylesenize. Ocak ayından beri bu sorun ile boğuşuyorum. Kaç kere geldim doktor hanımefendi krem sürüp bastırarak masaj yapıp alerji ilacı sürmekten başka ne yaptı? Aradan 8 ay geçmiş artık yetmez mi. Düşündüm taşındım ve bir göz doktoruna gideceğim. O nedenle işimi gücümü bırakıp çarşamba saat 13.30'da gelmek istemedim. Zaten doğru düzgün doktora gideceğim diye vazgeçtim. 8 ay boyunca yaptığınız uygulamalar bir işe yaramadı çünkü. Para iadesine gelince tabi ki de isteyeceğim. Şu anda benim gözaltı dolgum yok, bir de üstüne belli aralıklarla şişen bir gözaltım var.

07 Ağustos 2024 15:45
07 Ağustos 2024 15:54

Anlayabilen zihinler için, bu yazışmadan da anlaşılacağı üzere kimin haklı olduğu açıkça ortadadır. Ben yaşadığım süreci anlattım. Aylardır sorunuma çözüm bulamadım. Bir faydasını görmediğim halde hala sürdükleri kremi övüyorlar. Hakaret ediyorlar. "Anlayabilen zihinler" cevabı ne kadar kurumsallıktan uzak olduklarını ortaya koyuyor. Ben bu seviyeye inemem. Size ödediğim ücreti helal etmiyorum.

Yorumlar (9)

Kübra
Kübra

Çok geçmiş olsun. Ben de doktorun adını kaydettim. Yanlışlıkla gitmeyeyim.

Melike

Mezoterapi ve altin iğne için gelecektim. Anında vazgeçtim. Kendimi hastanın yerine koyuyorum ister istemez ve bu yaşananları kendim yaşamış gibi oluyorum. Gerçekten yazık. Kime inanacağımıza güveneceğimize şaşırdık 🥸

Hasret
Hasret

Bu nasıl bir üslup hastasının yüzünü mahvetmiş ve yaptığı yanlışı düzeltmek yerine verdiği tepki buraya gidenin kendisine saygısı yoktur

Ferza
Ferza

Melike hanim benzer sorunu yaşayan biri olarak merak ediyorum, göz doktoruna gittiniz mi? Sorununuzu çözebildi mi acaba? Bu arada çok geçmiş olsun

Vesile
Vesile

Hayatımda bir hastasını hem mağdur edip hem de zihninle dalga geçen bir klinik daha, pardon.! Klinik adı altında ticarethane daha görmedim.! Bu hastasına nasıl bir ithamdır? Krizi çözmek yerine nasıl bir yaklaşımdır? Bahsettiğiniz kişinin bir sağlıkçı olduğuna emin misiniz? Mağdur olan kişi zaten hem sağlığından, hem zamanından, hem de parasından olmuştur.! Bu nasıl bir yaklaşım ağzım açık okudum verilen üslupsuz cevabı...

Özlem
Özlem

Şu an daha iyi misiniz

Duygu
Duygu

Dünyanın en iyi hekimi dahi olsa, bu üslupla, hastasına cevap veren bir kliniğe asla gitmem.

Fatma
Fatma

Dolgu falan araştırırken insanlar nelerden şikayet ediyor diye bir baktım. Emin oldum bu doktorla çalışmayacağıma. Bakın burası bir şikayet platformu. Kurumsal bir şirket ya da bu işi iyi yapan kimseler çözüm için her şeyi yapıyorlar. Müşterilerine danışanlarına hastalarına bu şekilde yanıt vermiyorlar. Geçmiş olsun hanımefendiye

Miha
Miha

Ben sadece danışanınıza yazdığınız gerçekten bu kaba yazı için size asla gelmem. Demek ki başıma bir aksilik gelse -olur ya- böyle muamele göreceğim... Ne olursa olsun hanımefendi kötü şeyler yaşamış ve yaşıyor anlaşılan. Gidecek güvenli bir yer ararken sizi buldum ve sonra şikayet vara bir bakayım dedim. Üslup her şeydir. Çok üzücü.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Dr.Ecem Cantürk Nazlı Altın İğneden Sonra Yüzümde Kocaman Lekeler Oluştu Ve Mağdur Edildim

25 Temmuz 2024 00:22

25 Nisan 2025 13:28