Doğrulanmış

Mayıs 2021'den beri üye

Şikayetleri

Trendyol Hızlı Market Trendyol'dan Satın Alınan Sahte Çay Şikayeti

19 Nisan 2024 21:36549

Çaykur tiryaki çayını yıllardır içiyorum ve tadına çok iyi hakimim.trendyol market uygulamasından Kim Market İstanbul Ün...

Yorumları

Gülsüm Sözen Beauty Academy Estetik Sonrası Kamuflaj Uygulaması Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Mayıs 2024 09:1532.144

Jinekomasti ameliyatı sonrasında hafif bir dikiş izi kaldı. Kamuflaj yaparak bu izi kapatmak için görüşmüştüm. İşlem içi...

9 Haziran 2024 02:1032.144

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu şahıs benim hayatımı kararttı. 10 ay önce yaptığı kamuflajın rengi hâlâ çok koyu ve turuncu şekilde kaldı. 3 ayda ten rengine döner demişti ve dönmedi. Özellikle yorum yazıyorum ki kimse bu şahsa işlem yaptırmasın ve bu mesleğin denetleyicileri bu konuyla ilgilensin.

Destekledikleri