Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm Sözen Beauty Academy Estetik Sonrası Kamuflaj Uygulaması Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Mayıs 2024 09:15

Jinekomasti ameliyatı sonrasında hafif bir dikiş izi kaldı. Kamuflaj yaparak bu izi kapatmak için görüşmüştüm. İşlem için gittiğimde, bana işlemin 3 seans süreceğini söylediler. Bunu bilseydim, zaten gitmezdim. Küçücük izimi büyük bir iz haline getirdiler. Çok koyu bir renk kullanmışlar. Buranın 1 ay içinde düzeleceğini söylediler ancak 2 ay geçmesine rağmen hala aynı. Psikolojimi bozdular ve buna rağmen ücret iadesi istedim. Dövme silme seansından izi sildirmek istediğimde, 'Bu bizim sorunumuz değil' dediler. Ayrıca eğitim verdiklerini söylüyorlar; ancak öncelikle kendilerinin bu eğitimi almaları gerekiyor. Acaba bu tür işlemler ve eğitimler gerçekten bu kişiler tarafından mı veriliyor?

Mehtap
Mehtap

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu şahıs benim hayatımı kararttı. 10 ay önce yaptığı kamuflajın rengi hâlâ çok koyu ve turuncu şekilde kaldı. 3 ayda ten rengine döner demişti ve dönmedi. Özellikle yorum yazıyorum ki kimse bu şahsa işlem yaptırmasın ve bu mesleğin denetleyicileri bu konuyla ilgilensin.

Tuçe sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 15:03

İzmir Dövme Silme Merkezi Dövme Silme İşlemi