UYAP Dava Var Mesajı Geldi

Ceren
02 Şubat 2024 16:22

Bana UYAP SMS'den mesaj geldi. 07/03/2024 11:55 tarihinde davam olduğunu ve davaya katılmam gerektiği yazılıydı. Fakat e-devlet ve UYAP vatandaş portalına giriş yaptığım zaman böyle bir dava ve dosya olmadığını gördüm. Oluşacak sorunlardan mesul değilim.

Yorumlar (7)

Salih

Banada simdi yeni geldi asli nedir nasıl gönderebiliyorlar böyle kaç kisi şikayetçi olmuş bu durumdan araştırmak lazım

Gökhan
Gökhan

Dostum korkma bu mesajları yurt dışından atıyorlar korumanızı gerektirecek bir şey yok

Salih

Bursa 14. Ağır ceza mahkemesi nin 2024/106 numaralı dosyasında 10/07/2024 14:00 tarihine duruşma günü verilmiştir. B002 e -devlet ve UYAP portalı üzerinden yaptığım incelemelerde herhangi bir kayıt bulamadım. Bu durumdan kaynaklanabilecek tüm sorunları kabul etmiyorum. Bilginize sunarım.

Kuzey
Kuzey

17.02.2024 tarihinde sabah 8.40 da Elazıgesob diye bir yerden Ankara 3. Ağır ceza mahkemesince adınıza açılan dosyanın detaylarına linkten ulaşabilirsiniz diye bir mesaj geldi. E devletime baktım. Adıma açılan herhangi bir dosya ya da dava bulunmamaktadır gördüm. Devletin resmi portalından başka herhangi bir yerden gelen bir mesajı ( elazıgesob ) ve çağrıyı kabul etmediğimi beyan ediyorum.

uyap-dava-var-mesaji-geldi-1.jpg

17.02.2024 09:15 bana da aynı mesaj geldi. Hiçbir alakam yoktur, sorumluluk kabul etmiyorum,

Selin
Selin

Merhaba araştırdınız mi asli var mı mesajın banada geldi sistemde bir şey görünmüyor

Hasan
Hasan

Aynı mesaj aynı saatte bana da geldi. Bende bir sorumluluk kabul etmiyorum.

UYAP SMS'den Gelen Mesajdaki Dosyanın E-devlette Görülmemesi

Sadi
18 Aralık 2023 12:52

UYAP E-Devlet Kaydım Olmadan Hukuki Sürece Dahil Edildim!

Engin
08 Şubat 2024 22:53