29 Şubat 2024 22:08

31 Ocak 2024 Tarihinde U25148537821747 no.lu siparişle aldığım tayt ilk giydiğim gün üzerimde resmen yırtıldı. U. S. Polo - Aydınlı Hazır Giyim a. Ş. İle konuyla ilgili görüştüm. Ürünü inceleme için istediler, yolladım. Bugün taytı geri yollamışlar, inceleme sonucunda "kumaşın temas ettiği yüzey pürüzüne takılması sebebiyle kullanıcı kaynaklı deformasyon gerçekleşmiştir" deniyor.
Hadi diyelim ki; dizdeki yırtığı bir yere taktırdım yırtıldı, taytın kasık kısmında oluşan yırtık nasıl oldu peki? Bugüne kadar mağazalarından ya da internetten onlarca Polo markalı ürün aldım. Şimdiye kadar ne iade ettim ne de değişime gittim. İlk kez bir ürününüzde böyle ciddi bir sıkıntı yaşadım gayet güzel bir dille de anlattım olayı.
Sizin hatalarınızı tüketiciye yüklemekse bulduğunuz çözüm, bundan sonrasını Tüketici Mahkemesi'ne anlatırsınız. Ürününüzün ipliği çürük. Yoksa ben pazardan tayt alsam 10 - 15 sene giyen biriyim. Mesele tayt ya da onun parası değil mesele tüketiciye önem vermemeniz. Hiç yakışmadı markanıza.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 14:20
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 15:21
Us Polo Erkek Şort Mayo Kalitesiz Ürün
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 15:13

24 Haziran 2024 22:10
Aydınlı Hazır Giyim Us Polo
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 12:25
U.S. Polo Assn. U. S. Polo Ürünlerinin Kalitesizliği Ve Satış Sonrası İlgisizliği