Son Durak Özel Ümran Tıp Merkezi Şikayetçiyim

27 Ağustos 2023 14:59

Bir haftadır acı çekiyorum. İdrara çıkamama yanma durumda, dayanamayıp sürekli her başım ağrıdığında gittiğim polikliniğe gittim kadın doğuma. Baktı idrar tahlili, idrar kültürü istendi daha sonra ilaç verdi. Tahlilleri verip çıktım. İlaçları içmeye devam ettim ama etkili kesinlikle olmadı daha da acı çektim ağlıyordum artık dayanacak gücüm kalmadı devlet hastanesine gittim durumu anlattım tahlil sonuçları çıkmadan bir şey yapamayız dediler. Sadece krem yazdılar. Bir de rahatlamam için serum taktılar çıktım değişen yine bir şey olmadı sürekli acı sürekli kaşınma yanma. Dayanamayıp tekrar aradım sonuçlar için çıktı dendi kalktım gittim Acil de bir doktor vardı ismini bilene hatırlamıyorum kapalı bayan muayene ücreti ödedik içeri girdim sonuca baktı ben anlattım duramıyorum kesinlikle diye ailem anlattı. Bize kültür de bir şey olmadığını sadece biraz enfeksiyon olduğunu söyledi. Bu enfeksiyonla bu kadar da acı olmaz diye alay etti. Resmen klasik serum takıldım ayrıca gebelik testi istendi oradan tekrar çıktım. Bu sefer lavaboya kesinlikle çıkamıyordum yerimde duramıyordum. Daha sonra A** hastanesinde kadın doğum jinekoloji bölümüne gittim durumu anlattım sonucu gösterdim %85 enfeksiyon değişik iltihap ve uçuk virüsü varmış, alttan muayene etti ve bana bunları söyledi. İlaçları gösterdim bunlar asla geçirmez dedi. Çünkü benim çok fazla ilerlemiş baştan ilaçlar verildi. Antibiyotik verildi. Fitil verildi. Krem neler neler şu an ben tedavi görüyorum. Böyle umursamazlık olamaz. Anlamıyorsanız bu bölüme git deseydiniz ben bir şey demezdim ama kalkıpta bana bu acıya karşı enfeksiyon yok diyemezsin, eşim şikayetçi olacaktı. Bana ben izin vermedim. Ve sürekli gittiğim yer sevdiğim yerdi ama o bayan doktor yüzünden asla ve asla kapısından bilene geçmem artık.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 19:08

06 Ekim 2023 23:21
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 09:30