Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 21:53

Uludağ Karavan'dan karavan almak gibi bir hatada bulundum, 300 bin ödeme yapmama rağmen 50 bin TL fatura kestiler. Faturayı da zorla yalvar yakar aldım. Montaj hatası olan şofbenin tamir masrafını kendilerinden alamıyorum. Uludağ Karavan pişmanlıktır. Satarken bizden kaynaklı sorun olursa yaptırın, öderiz dendiği halde.

Anıl

Gaz valfi değişimi konusundaysa değişim yaptırmış olduğunuz bayi ile iletişime geçerek 300 TL değerindeki bir parçanın değişimine nasıl 4.200 TL aldıklarını sorduğumuzda sizinle aralarında geçen diyaloğu çok net bir şekilde bize anlattılar! Bizlerde iyi niyet dışı bir talep olduğu için olumsuz değerlendirdik.

Anıl

Mustafa Bey merhabalar, faturanızda yaşanan durumun sebebini size açıklamıştık aslında ama burda tekrardan yazalım! Bizden karavanınızın değişimi talebinde bulundunuz ve biz Uludağ karavan olarak sizleri hiç mağdur etmeden, üretici fabrikaya kontrole bile göndermeden kendi hazır stoklarımızda bulunan aynı marka model karavanla aynı gün içinde değişimini onayladık. Bu süreçte size gelen ilk karavanın O1 belgesi kaydı fatura iptalleri ve yeni faturayla yeni O1 belgelendirmelerinin yapılacağı süreçte sizi bekletip mağdur etmemek için karavanınızı size teslim etmiştik. Yani dediğiniz gibi yalvar yakar almamıştınız faturanızı, hatta değişim sürecinde çözüm odaklı ve çok hızlı olduğumuz için memnuniyet belirtmiştiniz!

Bursa Uludağ Karavan Pişmanlıktır

09 Aralık 2023 16:50
Bursa Uludağ Karavan Pişmanlıktır
Melih sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 18:15
karavan-teslim-edilmedi-para-iadesi-yapilmadi-1.jpg