Yusuf sonucu yetersiz buldu

Ulucanlar Göz Hastanesi Randevu Deneyimi

31 Ekim 2023 15:40

Bugün, 31.10.2023 tarihinde saat 9:20'de Ankara Ulucanlar Göz Hastanesi'ne randevum vardı. Doktora muayene olmak için girişimi yaptırdım. Sıramı bekledim ve içeri girdim. Ancak beni muayene edecek olan Dr. **hanım, muayene bile etmeden direkt olarak yüzüme bakarak 'Ben ameliyat edemem, git başka yerde veya özel hastanede ameliyat ol' dedi. Kovar gibi bir üslupla sekreterlikten iptal ettirilip gönderildim. Şimdi sorum şu: 2 ay öncesinden randevu aldım, muayene oldum. Oradaki doktor, göz kapağı sorunum olduğunu söyledi ve beni Dr. *** hanımın yanına yönlendirdi. Sekreterlik 2 ay sonrasına bugün için gün verdi. Peki, eğer sizin alanınız değilse ve ameliyat yapmak istemiyorsanız neden 2 ay öncesinden gün verip beklettiniz? Dr. ***hanımın alanı göz kapağı ile ilgili olduğunu söylediniz, ondan başka doktor bakmaz dediniz. Peki neden bir doktor hastasıyla ilgilenmez, neden bir hastasına sokak ağzıyla konuşup azarlar gibi tersleyip gönderir? Siz de iyi biliyorsunuz ki bu alan sizin alanınız. Benim maddi durumum özele gitmeme izin vermiyor, gözlerim aşırı derecede rahatsız oluyor. Ne deyim, yazıklar olsun size beni bunca zaman bekletip zamanımı aldığınız için, sizlere güvenip geldiğimiz için. Size muayene olmak için illa birinin selamıyla gelmek mi gerekiyor, ya da eşiniz dostunuz olmak mı gerekiyor? Madem aylarca bekletip bakmayacaksınız, tanıdıklarınıza bakacaksınız, sizin orada devlet hastanesinde ne işiniz var? Asıl siz kendinize özel bir yer açsanız da vatandaş olarak biz de mağdur olmasak.

Gülser sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:39
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Devlet Hastanesi Göz Doktoru Mağduriyeti

23 Ağustos 2023 02:44
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun İlgisiz Ve Alaycı Tavrı Hasta Haklarını Zedeliyor

15 Mayıs 2025 14:07
İclal sonuçtan hiç memnun değil

Göz Hastanesi'nde Sekreterlerin Tavrı Ve İletişim Sorunu

19 Aralık 2024 10:08