Üçay Mühendislik

11 Ocak 2024 04:50

Trabzon'da Üçay Mühendislik adında doğal gaz tesisatı yapan bir firma, aylardır bizim dairenin tesisatını yapma ücretini almış olmasına rağmen herhangi bir işlem gerçekleştirmiyor ve cevap dahi vermiyor. Bu durumdan ötürü mağduriyet yaşadığımı düşünüyorum. Ne parayı iade ediyorlar ne de hizmet veriyorlar, iletişime de geçmiyorlar. Eklediğimiz görsellerde de bu durumu görebilirsiniz. Sözleşmeyi maalesef ev sahibim yapmış.

25 Ocak 2024 18:57

Trabzon İnci Prime sitesinde Aralık ayında ev sahibim Üçay Mühendislikle sözleşme yapmış, 05.01.2024 tarihinde tesisat için eve geldiler ancak ben biraz halsizdim bize odayı boşaltın dediler biz odayı boşaltırken birden ustaların olmadığı fark ettik daha sonra nedenini Ev sahibimden sorunca demişler ki ben Gürcistan Varyantı olmuşum sanki doktorlar hal bu ki ben raporlu bir hastayım, ne kadar uçay şirketini izah etmeye çalıştım hastalık konusunu hiçbir işe yaramadı ta ki şikayet var sitesinde şikayet edinceye kadar. 15.01.2024 tarihinde gelip ev içi tesisatı yaptılar, 19.01.2024 Proje onayını verdiler bende aynı gün Aksa'ya gidip sözleşme yaptım ve tekrar Üçay'dan sayacı takması için randevu talep ettim şimdi ev sahibime şikayet var sitesindeki şikayetinizi geri almazsanız size öncelik vermeyeceğimiz ve işinizi yapmayacağımız diye tehdit etmişler, Bu soğuk günler bizi tehdit edip dalga geçiyorlar, arıyoruz ve ya WhatsApp'tan yazıyoruz bile geri dönüş yok sonra tehdit ederek işlerini çözmeye çalışıyorlar madem şikayetimi silmemi istiyorsunuz, ilk benden özür dileyin ve sonra doğal gaz işimi çabuk yapın ve ondan sonra şikayetini geri al diye rica edin benden bende şikayeti kaldırayım sanki dağ başı burası beni tehdit ediyorlar. Arkadaşlar sakin sakin sakin bu şirkete güven. Meyin ve paranızı zamanınızı bunlar için boşuna harcamayın çok pişman ediyorlar insanı ne yazık ki bu sözleşmeyi beni değil ev sahibim yazmış yoksa şimdiye kadar mahkemeye vermiştim bunları.

Ek
Ek
11 Ocak 2024 14:39

Uçay mühendislik hala benim sorunumu çözmedi çözmekte istemiyor belki erteliyor arkadaşlar sakın bu firmaya güvenip paranızı ve zamanınızı harcamayın bu kışta ve soğukta. Hem soğuktan hem sinirden Hastanelik olursunuz benden söylemesi. Müşteri hizmeti çok kötü, sekreterleri çok saygısız insanın yüzüne telefonu kapatıyorlar, sorununuza önem vermiyorlar. Tek düşündükleri paradır. Paranıza yazık etmeyin. Hayatımda gördüğüm en kötü ve dolandırıcı firma

11 Ocak 2024 07:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhabalar, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ 444 82 29 www.ucay.com.tr

07 Şubat 2024 14:40

Merhabalar, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ücret Ödenmesine Rağmen 3 Aydır Doğalgaz Montajı Yapılmadı İletişim Yok

23 Ekim 2025 11:44

13 Nisan 2024 21:31
Üçay Mühendislik Isınamayan Oda Ve Paslanan Radyatörlerle İlgili Memnuniyetsizlik
Merve sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2025 18:47
Üçay Mühendislik: Sürekli Sorun Ve Sıfır İletişim
Üçay Mühendislik: Sürekli Sorun Ve Sıfır İletişim
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 16:25
Üçay Mühendislik Üçay Firmasının İnsanları Nasıl Kandırdığı