Tekirdağ Üçay Mühendislik Firmasının Yaşattığı Büyük Mağduriyet

Tekirdağ Üçay Mühendislik Firmasının Yaşattığı Büyük Mağduriyet
02 Mart 2024 21:00

Tekirdağ Süleymanpaşa'da bulunan Üçay Mühendislik firması ile alttan ısıtma, kombi ve bina içi tesisat ile ilgili işler için sözleşme yaptım. Sözleşmeye istinaden, yetkili şube müdürünün ödeme yapmamı istediği banka hesabına sözleşme bedelini yatırdım. Alttan ısıtma işi bittikten 1 ay sonra, geri kalan işlerin tamamlanması için şubeye gittim. Atanan yeni müdürden, daha önce sözleşmeyi imzalayan müdürün ve diğer tüm çalışanların Tekirdağ Süleymanpaşa şubesinden gönderildiğini öğrendim. Sözleşmeye göre geri kalan işlerin yapılmasını talep ettim. Yeni müdür bana, eski müdürün size verdiği banka hesabının şirket hesabı olmadığını ve matbu sözleşmede yazan işleri tamamlamayacaklarını söyledi. İyi niyetimi koruyup mağduriyetimin giderilmesini talep ettiğimde, bana "Senin işini yapmayız, kim imzaladıysa ona git" denildi. İsmine ve kurumsallığına güvenerek gittiğim firma beni mağdur etti. Kendi matbu sözleşmesinin arkasında durmasını beklediğim Üçay mühendislik firmasının en kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini isterim.

02 Mart 2024 21:54 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhabalar Ayşe Hanım, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

03 Mart 2024 18:07
tekirdag-ucay-muhendislik-firmasinin-yasattigi-buyuk-magduriyet-1.jpg

Ayrıca sözleşme yazılıp imzalar atıldıktan sonra, tarafıma müdür tarafından Üçay Mühendisliğe ait, üzerinde müşteri numarası olan (Müşteri No: 142618) Garanti Kartı verilmiştir. Bu garanti kartı ile oluşabilecek her türlü sorunun yükümlülüğünün alınmış olduğu, verilen bu kart ile belirtilerek tarafımın güveni iyice sağlamlaştırılmıştı. Sonradan böyle bir problem ortaya çıkınca ve verilen bu Garanti Kartını bayi müdürüne gösterdiğimde, tarafıma "Bu kartın çok önemli bir kart olmadığı ve bayii müdürü tarafından müşteri olsun ya da olmasın herkese verebileceklerini" söyleyip, bir müşteri olarak hayal kırıklığımı bir kat daha arttırmıştır.

25 Haziran 2024 22:42

Allah kimseyi bunların eline düşürmesin...

Fatma sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 16:29
"Genel merkezde ki Büşra hanım çok yardımcı oldu ilgisi alakasına ayrıca teşekkür ediyorum"
Üçay Mühendislik Isınma Sorunu Ve Servis Meselesi

06 Eylül 2023 16:52
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 16:59
Üçay Mühendislik Doğalgaz Tesisatı İşi