Ali sonuçtan hiç memnun değil

Doğalgaz Sözleşmesindeki Eksiklik Ve Ocak Sorunu

26 Kasım 2024 10:56

Üçay Mühendislik ile yaptığım konutta doğalgaz sözleşmesinde emniyetli mutfak ocağı maddesi bulunmasına, tam ödeme yapıldığı ve hiçbir engel olmamasına rağmen, ocağı yerine takıp Torosgaz’dan şu kış günü gaz açtırmaya yanaşmıyor. Ocak size ait diyor. Bana cebimden yeni ocak aldırmaya uğraşıyor. yarın o ocağın 10 katı mahkeme masrafı ödemeleri için dava açıyorum. Sözleşme ektedir. 26.11.2024

dogalgaz-sozlesmesindeki-eksiklik-ve-ocak-sorunu-3.docx
dogalgaz-sozlesmesindeki-eksiklik-ve-ocak-sorunu-2.docx
dogalgaz-sozlesmesindeki-eksiklik-ve-ocak-sorunu-1.docx
26 Kasım 2024 10:58 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhabalar Ali Bey, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

28 Kasım 2024 13:36

Çözüm için hiçbir adım atılmadı.

28 Kasım 2024 15:54

Merhaba, Bilgilendirme sağlamak için farklı saat aralıklarında Ali Bey aranılıyor fakat telefona cevap verilmediği için görüşme sağlanamamıştır, bilgilerinize.

29 Kasım 2024 11:54

Burada algı yapmayın. Gazı açtırmak için elinizde adam kaldıysa emir verirsiniz gelir açar. Ama siz nasıl olsa paramızı aldık, personeli de ücretsiz süresiz izne çıkardık, müşteriler başının nasılsa çaresine bakarlar kafasındasınız. Adam yollayın adam!

03 Aralık 2024 12:23

Kargo ulaşmadı mazeretini kabul etmiyorum. Müşkülpesentlik reklamla falan gizlenmiyor.

06 Aralık 2024 11:26

Sorun henüz çözülmedi. Kombi için Teknik servis gelmedi. Kimse şikayeti reklama çevirme taktiğine başvurmasın. Son sözümü söylemeye vakit var. 6.12.2024 saat 11:26

06 Aralık 2024 14:45

Merhabalar Ali Bey, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

08 Aralık 2024 17:39

Firmadan bir kere bile özür kelimesi işitmedim o yüzden teşekkür de etmeyeceğim. Son sözüm bunları tanımayan tüketiciye: Üçay firmasını kimseye tavsiye etmem. 08.12.2024

10 Aralık 2024 08:16

Piyasanın en ucuz ve tamir gördüğü anlaşılan ve düzgün çalışmayan, ikinci el ocağını getirip takmışlar.

10 Aralık 2024 16:24

Merhaba Ali Bey, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Defalarca aramamıza rağmen telefonlarımıza malesef cevap verilmemiştir.Ocak sıfır olarak alınıp sizlere teslim edilmiştir. Bilgilerinize.

Zeynep sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2023 13:14
"Hizmet eksiksiz tamamlandı teşekkürler..."
İzmir Üçay Mühendislik Doğalgaz Açılımı İçin Hizmet Vermiyor
Erdi sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2023 14:16
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 20:11
Doğalgaz Tesisatı Kabusu: Bitmeyen Bekleyiş