Tüvtürk 4x4 Araç Muayenesinde Fren Testini Yanlış Yapılması

Abdulkerim
03 Kasım 2023 20:07

Yozgat merkez Tüvtürk araç muayene istasyonunda 03.11.2023 tarihinde Kia Sportage 4x4 aracımın muayenesini yaptırırken aracımın 4x4 olduğunu ihmal edip aracın fren testini yaparken Free roller kullanmayıp direk fren testine soktular. O sırada fark edip uyarmama rağmen 2. Kez de aynı hatayı yaptılar. Sonrasında aracımın 4x4 sistemine zarar verdiler ve oradaki amirle konuştuğumda bana kaba bir üslupla karşılık verdi. Ben de doğacak herhangi bir sıkıntı sonrasında masrafların karşılanmasını istiyorum ve bu olayın arkasını bırakmayacağım dedim. CİMER sisteminde şikayette bulundum. Yetkili servise gidip kontrollerin sağlandığında bir sıkıntı olduğu görüldü. Tüv Türk genel müdürlüğünün benim mağduriyetimi karşılamasını istiyorum. 5453****66 numaram.

04 Kasım 2023 10:55 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Müşterimizin şikayeti ile ilgili; Müşterimizin iletmiş olduğu telefon numarasından geri dönüş yapılmış olup, inceleme sonrası tekrar dönüş sağlanacaktır. Her türlü soru ve sorununuzu yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir, güvenli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla, TÜVTÜRK

06 Kasım 2023 09:08

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

TÜVTÜRK Muayenesinde 4x4 Araç Zarar Gördü

18 Nisan 2025 17:48