29 Eylül 2023 15:30

Şirketimizde çalışan personelin yemek ihtiyacını tutkun grup Bursa firmasından karşılamaktayız. Gelen yemeklerdeki şikayetlerimizi dile getirmiş olmamıza rağmen haftanın 3-4 günü bozuk, pişmemiş, eksik ve sürekli karbonhidrat ağırlıklı olarak göndermekteydiler. İletişim kurduğumuz zamanlarda (muhatabımız sadece şirketin pazarlamasından sorumlu beyefendi) şikayetlerimizi dile getirdiğimiz zamanlarda yemeklerin bozuk, pişmemiş, soğuk ya da eksik geldiğini söylediğimiz zamanlarda da bizi bu seferlik affedin biz bunu telafi edelim ya da bu bir sonraki gün gelecek yemek her ne ise yanına tatlı gönderelim vs. Gibi cevaplarla karşılaşmaktayız.

Firmanın 15 ten fazla gıda mühendisi olduğunu ve devlet kurumları ile çalıştıklarını sürekli denetlendiklerini dile getirmektedirler. Dün ki yemeğimiz (28.09.2023) tamamen ekşimiş üstü küflenmiş bozuk bir şekilde geldi.

Bir önceki gün (27.09.2023) çorba ekşi karnabahar kızartması pişmemiş bir şekilde geldi. 26.09.2023 nohut pişmemiş leblebi gibi geldi. Firmayı arayarak şikayetimi dile getirmiş olmam ve gıda mühendislerinin benim konuşmamı dinlemiş olmalarına rağmen firmanın hiçbir muhatabı yok. Gıda mühendislerinin ekşimiş yemekler ile ilgili verilebilecek bir cevapları yok. Pazarlamalarında çalışan beyefendiden başka muhatap yok.
Ekşimiş bozuk ve eksik gelen yemekler için ödeme talep eden bir firmadan bahsediyorum.

28.09.2023 tarihinde alo 174 gıda hattına da şikayette bulundum. Derhal denetlemeli ve bu tarz firmaların insan sağlığında ve parasında gözü olanların bu tarz firmalar açarak barınmaması kanaatindeyim.

09 Ağustos 2023 15:51
An-takya Döner (Adana) Hatalı Gelen Sipariş

Euro Gıda Telefonlara Cevap Yok

03 Ocak 2025 09:14
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2023 10:27

Krom İş Memnuniyetsizliği