Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Tusluceptelefonu.com.tr Telefonlar Çok Kötü Çıktı

19 Haziran 2023 00:21

Ürünüm çok kötü çıktı. İnternetten uzun araştırmalar sonucunda buldum. 2 tane tuşlu telefon aldım. Bu kadar kötü olamaz. Ben satıcı firmanın 2. El ürün sattığını bilerek aldım ama ürünler pis el değmiyor biri siyah biri beyazdı güya ama ikisi de siyah neredeyse her tarafı çizik içinde, hiçbir şekilde öneremem. Keşke birkaç kişi bu firmayla ilgili şikayet yazsaydı da görebilseydim. Benim düştüğüm duruma başkaları düşmesin diye yazıyorum ve firmayı aradığımdan hani iade talebim falan da yok daha temiziyle değiştirin bari diyorum 2. El malzemelerde böyle bir şey yok diyor şaka gibi yani kime ne verdik kar gözüyle bakıyor her bir olay fiyasko yani. Aman diyeyim yani hiç uğraşayım demeyin 3-5 kuruş fazla verin 0 ını alın

Gül

Merhabalar ben hiçbir şekilde iletişime geçemedim hangi numarayı aradınız

Şikayeti Çözüldü

Hanımefendi boşuna istediğiniz ürünün gönderilmesini beklemeyin bana güneş panelli telefon yerine kötü bir telefon gönderdiler. İade ettiğimde bana doğrusunu depodan bulup göndereceklerdi. İki hafta boyunca sürekli aradığımda en sonunda depoda yok dediler. Para iadesi için iki hafta sürekli aradım. Nihayet bugün aradığımda ancak paramı iade ettiler. Şikayetimde de bunları yazdım. Görmemeniz imkansız. Paranızı ısrarla hesabınıza iade isteyin

Gül

Mehmet bey aradığınız numara hangisiydi ben sitedeki numarayı aradım ve asla açan yok çalışmayan çizik dolu bir telefona 3 bin lira verdim resmen

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 20:48
Yanıltıcı Ürün Açıklamaları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2023 14:54
Metin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 11:18
Mobilfon Teknoloji Müşteri Seçiciliği, Mağduriyet, Para İadesi Sorunu