Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Türmatsan Matbaa Kemeraltı Çarşısı İzmir

Türmatsan Matbaa Kemeraltı Çarşısı İzmir
29 Temmuz 2024 10:29

Tamamen burnu kalkık insanlar. Hiç yüzünüze bile bakmıyorlar, sürekli tersleyerek konuşuyorlar. QR'lı kart bastırmak istedim. Gitmişler kafalarına göre kart basmışlar. Hiç profesyonel değiller. Sanki biz onlara muhtacız. Paramızla iş yaptırıyoruz, karşılığını alamıyoruz.

Doğan
Doğan

Merhabalar. Ben sizin işinizi yapan grafikerim. Yüzümüze bakmıyorlar demişsiniz fakat işinizi internet üzerinden verdiniz. Yüz yüze bile gelmemişken yüzümüze bakmadılar demek çok etik değil.

Serkan
Serkan

Kaan bey tamamen kendi hatasını kabul etmeyip işletmeyi kötülemek amaçlı yaptığı bir şikayettir. Kaan bey 24/07/2024 tarihinde sipariş vermiş tasarımını yaptırmış ve grafikerimiz tarafında kendisinden onay alınmış basıma verilmiştir. 27/07/2024 (cumartesi günü) saat 14.43 de kartının arkasına Instagram QR kodu koydurmak istemiş fakat işin basımda olduğunu ekleme yapılamadığını iletmişiz. Fakat kaan bey 3 gün sonra aklına gelen eklemeyi bizim müneccim olup kendisini uyarmamız gerektiğini söylüyor. Not:cumartesi 13:00 da mesai bittiği için pazartesi sabah 09:40 da cevap verilmiştir Kendi hatasını karşı tarafa yüklemek isteyen kötü niyetli insanın bu platformu kullanıp başka insanları kötü etkilemek ve işletmemizi etkilemesi çok can sıkıcıdır.

19 Eylül 2023 14:54
Hüseyin sonuçtan memnun değil

Keyap Şubesinde Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Mart 2025 16:08
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 13:59
İstanbul Birinci Etiket Ve Promosyon Müşteriyle Üslupsuz Lakayıt Konuşmalar, Mal Satma Niyetleri Yok!