Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na Ödeme Yaptım, Sorun Olur Mu?

09 Temmuz 2023 19:13

Türk polis teşkilatını güçlendirme VAKFI'na annemin garanti hesabından kendi t. C. Numarama ait sizin hesabınıza ödeme yaptım. Tesisat numarasında kendi t. C. Numaram yazıyor ama abone adı annemin ismi yazıyor. Sorun olur mu? Kendime 2016 yılı öncesine ait sürücü ehliyet kartımı yenileme seçeneğini seçtim yeni kart çıkartmak istediğim için annemin hesabından ödedim? Sorun olmaz değil mi?

Yorumlar (6)

Erdal

Garanti Bankası'nın hangi menüsünden ödeniyor? Bulamadım...

Erdal

O günün şartlarında bu menü yoktu. Bende, önce bankayı, çözüm olmayınca da Vakfın Ankara Merkez ofisini aradım. Sekreter Hanım, Garanti Bankası ile EGM arasında protokol yenileme süreci devam ettiği için banka ödeme almıyordur dedi ve beni PTT'ye yönlendirdi. Az kalsın direksiyon imtihanına giremiyorduk.

Merve

İşlemler- ödemeler-vergi/para cezası-diğer vergi/harçlar/cezalar (en alttaki yerde yazıyor) ona tıklayın ödeme yapabilirsiniz.

İşleminizi tamamlayabildiniz mi?

Murat

Merhaba aynı şekilde bende abimin hesabından yaptım işlemi. Benim t. C. Ve abimin ismi yazıyor. Siz işleminizde bir problem çıktı mı?

Merve

Yok bir sorun olmadı. Çıkartmak istediğiniz t. C. Kimlik nolar eşleşmesi önemli. Karttımı aldım

29 Ağustos 2023 17:54

Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı - Ehliyet Harç İade Bedeli