Kırmızı Tuborg'un Tadındaki Değişim: Müşteri Memnuniyetsizliği

Ömer
05 Aralık 2024 21:03

(Son iki üç ay kırmızı Tuborg içilmiyor! Tadı kötü, su ile karıştırılmış fıçı bira gibi. Bir de acı bayağı! Ve sarhoş etmiyor. Bir daha asla almam. Zaman geçtikçe fiyat tavan kırdı ama tadı yer altına indi resmen! )

S*** arkadaş katılıyorum... 2012 yılından beri kırmızı Tuborg içen bir müşterinizim yaklaşık 1 veya 1.5 senedir tadında acayip bir bozulma var ve tahminimce şeker oranı arttı ya da kullandığınız su da değişiklik var. Bir çok kişiyi bu biraya alıştırdım ve artık ben içmiyorum. Lütfen bununla alakalı bir açıklama veya bildiri yayınlayın, testler yapın benim damak tadımın değiştiğini düşünmüyorum çünkü diğer alkollerde hiçbir sorun yok aynı tadı alıyorum. Örnek Black label aynı Black label ya da Beylerbeyi göbek aynı bombay cin aynı bombay cin. Lütfen bir an önce çözüm üretmeniz gerekiyor. Dikkate almanızı önemle duyuyorum. Bu sürecin başladığı tarih ise yılbaşı özel çıkarmaya başladığınız zaman 2022 yılbaşı olabilir. Böyle kırmızı beyaz kar yağan bir teneke yaptınız o tarihte sonra ilk başta sadece onlar bozuktu sonra hepsi aynı oldu. Bir an önce düzeltin lütfen.

12 Aralık 2024 13:43 (Şikayetten 6 gün sonra)

Ebru sonuçtan memnun değil

Tuborg A Yakışmayan Son Kullanma Tarihi Geçen Ürün Tekrarı